ivaivalito 8 #1 Публикувано 30 Януари, 2008 Имам няколко въпроса ремъците ми са нови Марката е най добрата но свирят имам 3 ремъка на динамо на хидравлика и на климатик .Вредно ли е като свири и от какво се обтягат пистовите ремъци ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Zenko #2 Отговорено 30 Януари, 2008 А без фарове и вентилатора на парното свирили.За обтягането ремъците на динамото -от динамото,на хидравликата от хидравличната помпа,за климата непомня-маи имаше оптяжна ролка.Внимавай колко оптягаш да не почнат да вият после лагерите на някои агрегати. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
automotive 0 #3 Отговорено 30 Януари, 2008 а ако почнат да вия лагерите на някои агрегати какво се прави .Само лагера ли се сменя или цялата шайба ?Ремъците свирят смао като я запаля и от време на време като завивам това ме кара да мисля че е хидравликата .Кат пусна фарова парно и т.н не свири ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
automotive 0 #4 Отговорено 31 Януари, 2008 никои ли не знае нещо ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo21 0 #5 Отговорено 1 Февруари, 2008 При мен нещо от ремъците свири от 3г, но не искат да ги сменят, защото ремъците са наред.Карам си, вдигам си обороти - няма проблем .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #6 Отговорено 1 Февруари, 2008 И моя свири, но като я изфорсирам и се оправя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #7 Отговорено 5 Февруари, 2008 Ако си ги сменил скоро, трябва да ги видиш дали са оптимално обтегнати пак, защото от това свирене ще се наложи пак да ги сменяш.Ако е само този на хидравликата, само него оправяш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #8 Отговорено 6 Февруари, 2008 Колега щом свири ремък при завъртане на волана...явно е този за хидравликата му. Смени го защото ако е натегнат достатъчно, значи е остарял и изпечен каучукът му. На моята хубавица и просвирваше един ремък, оказа се че се е скъсал и паднал един от болтовете на динамото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
themowl 0 #9 Отговорено 6 Февруари, 2008 Ако са ти хубави ремъците и са точния размер значи може и да имаш кофти ролка ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове