Jump to content
Stancho

Стикери

Recommended Posts

колега напълно те подкрепям и даже мога да добавя, че поради това разхвърляне на темите за първи път чувам за тия лентички дето се слагат на регистрационните номера! и аз искам такива ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Borislav_STZ

и аз подкрепям идеята ! в нашия клуб в стз неможе да се намери такова нещо като стикери секи ти вика направи си сам .... ;) и за тия ленти4ки съм ги виждал много са готини ама докато не си направя сам едва ли ще мога да сложа на моя номер ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Да и аз сьм виждал такива лентички как мога да се сдобия с такава тук в София? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sonse

Дано някой правопоспособен обърне внимание на идеята ми!Ще стане много удобно и лесно за всички ни! Поздрави от Кюстендил :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бях направил подобно предложение преди време ...Имаше една супер визия за лепенка, която много исках да си лепна - с "HONDA - The Power of Dreams" и нещо с японски йероглифи. Нека всички стикери, които могат да се поръчат се сложат в една тема настина.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бях направил подобно предложение преди време ...Имаше една супер визия за лепенка, която много исках да си лепна - с "HONDA - The Power of Dreams" и нещо с японски йероглифи. Нека всички стикери, които могат да се поръчат се сложат в една тема настина.

Не си ми схванал идеята напълно...Идеята ми в същност е следната: Да има един раздел във форума само запълнен с креативност. Което означава, всеки който продава ключодържатели "ХОНДА", стикери "ХОНДА", фланелки "ХОНДА", якета "ХОНДА" да може да си отвори темичка и така всичко ще е на едно място. Сега якета се продават в една тема, ходи търси... Ключодържатели се продават в друга тема дори раздел... А примерно аз ако имам възможност да щампирам нещо, и като го пусна в "пордава аксесоари" не е същото, като да пусна в специално предназначение за тая дейност раздел! Някой може да реши да прави нещо друго неизброено до тука и мястото му да е там! Така ще се получи нещо като КЛУБЕН МАГАЗИН ако ме разбирате.Дано ме разбирате :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

прекрасна идеика колега дано и се обърне пове4е внимание!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям с 3 ръце,и аз много съм навид за стикери на клуба.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз съм за наистина ще стане по удобно и другото което ще е много по подредено

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiankata

Още един глас за тази тема, много ще е одобно да се направи тема клубен магазин и всеки да предлага интересни аксесоари. Браво колега добра идея предложи, дано някои от модераторите да я направи важна тема сьс заглавието си....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Лентичките/лайсните или както там се наричат, се изчерпаха. Там в темата съм дал телефона на човека при който ги поръчах, така че не държа монопол, който има желане и пари за поне 100 бройки може да се обади и да си поръча, предполагам Дичев пази файла, но ако не - веднага ще го дам.Иначе идеята за раздел "Фенклуб мърчандайзинг" ми допада и на мен. :D Редактирано от kicko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се придържам към "Клубен магазин"...Най-много ми харесва :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

И аз сьм навит за клубен магазин :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дори сега както са свършили въпросните лентички за регистрационните номера, ако се направи нов раздел, пускаме една тема "кой иска" и евентуално да се направи пак поръчка. наистина ще стават нещата по-лесно и бързо :hondarulez:п.п. аз доколкото знам за поръчката на ксеноните май пак трябва да се събират поне по 10 бройки. ето къде ще могат да се организират и тези поръчки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sonse

Идеално! Добра добавка :hondarulez:Към клубния магазин ще могат да се правят и групови поръчки :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми кажете кога ще стане това че искам да си купя едно яке

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И сега ще пропуснеме ли и тая идея?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен тази идея много ми хареса. Дано се направи нещо по въпроса. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Давайте давайте ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега замисълът е точно раздел да се направи, а не просто темаза да бъде всичко подредено и леснодостъпнокойто реши да продава нещо пуска тема и евентуално може да стане "важна"и така всеки новобранец като влезе в раздела цъка най-отгоре на "Стикери", "ключодържатели" или пък "якета" и се свързва с продавача :ph34r:

Голямо ЕВАЛА КОЛЕГА!!!От толкова време се мъча, как да го обясна та някой да ме разбере а ти ме разбра.Мани другото па и го обясни да го разберат и другите :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sonse

Колеги, защо тая идея се подмина? :sick1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да бе никои ли няма да обърне внимание на това????????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, защо тая идея се подмина? ;)

Определено идеята е супер,но се обарни кам админа защото само той може да ти помогне,а като гледам никой не се е включил в идеята ти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sonse

Колеги, защо тая идея се подмина? ;)

Определено идеята е супер,но се обарни кам админа защото само той може да ти помогне,а като гледам никой не се е включил в идеята ти
Това не го правя за собствен кеф. Правя го за всички!Улеснението ще е супер...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги защо никой не обрьща внимание на тази тема няма ли някой който да направи нещо по вьпроса ще е наистина хубаво ако това стане реалност :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм за .. ама админа не обръща внимание на темата :) Че и аз искам стикерчета да сложа ,скоро ще идвам в пловдив да вкарвам колата в бокса .. макар че и днеска бях ама незнам от кой да си поискам стикерчета

Редактирано от Aleksandyr

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакаме клубния магазин да отвори врати!Едни да започнат да творят, други да започнат да пазаруват :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено замисъла е много добър. Подкрепям идеята. От много време искам да си поръчам лентички и други аксесоари.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сонсе защо не напишеш 1-2-3 ли4ни до админите ако не си го направил. Я виж вземат ти обърнат малко внимание, и хоп изненада за вси4ки фенове имаме си раздел аксесоари. :)

Редактирано от tiankata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...