Stancho 4 #1 Публикувано 28 Януари, 2008 колега напълно те подкрепям и даже мога да добавя, че поради това разхвърляне на темите за първи път чувам за тия лентички дето се слагат на регистрационните номера! и аз искам такива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Borislav_STZ #2 Отговорено 28 Януари, 2008 и аз подкрепям идеята ! в нашия клуб в стз неможе да се намери такова нещо като стикери секи ти вика направи си сам .... и за тия ленти4ки съм ги виждал много са готини ама докато не си направя сам едва ли ще мога да сложа на моя номер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #3 Отговорено 28 Януари, 2008 Да и аз сьм виждал такива лентички как мога да се сдобия с такава тук в София? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BaT^SmoukofF 1 #4 Отговорено 28 Януари, 2008 Добра идея ... някой ще разнищи ли въпроса? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Sonse #5 Отговорено 28 Януари, 2008 Дано някой правопоспособен обърне внимание на идеята ми!Ще стане много удобно и лесно за всички ни! Поздрави от Кюстендил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #6 Отговорено 28 Януари, 2008 Аз бях направил подобно предложение преди време ...Имаше една супер визия за лепенка, която много исках да си лепна - с "HONDA - The Power of Dreams" и нещо с японски йероглифи. Нека всички стикери, които могат да се поръчат се сложат в една тема настина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #7 Отговорено 28 Януари, 2008 Аз бях направил подобно предложение преди време ...Имаше една супер визия за лепенка, която много исках да си лепна - с "HONDA - The Power of Dreams" и нещо с японски йероглифи. Нека всички стикери, които могат да се поръчат се сложат в една тема настина.Не си ми схванал идеята напълно...Идеята ми в същност е следната: Да има един раздел във форума само запълнен с креативност. Което означава, всеки който продава ключодържатели "ХОНДА", стикери "ХОНДА", фланелки "ХОНДА", якета "ХОНДА" да може да си отвори темичка и така всичко ще е на едно място. Сега якета се продават в една тема, ходи търси... Ключодържатели се продават в друга тема дори раздел... А примерно аз ако имам възможност да щампирам нещо, и като го пусна в "пордава аксесоари" не е същото, като да пусна в специално предназначение за тая дейност раздел! Някой може да реши да прави нещо друго неизброено до тука и мястото му да е там! Така ще се получи нещо като КЛУБЕН МАГАЗИН ако ме разбирате.Дано ме разбирате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #8 Отговорено 28 Януари, 2008 прекрасна идеика колега дано и се обърне пове4е внимание! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #9 Отговорено 28 Януари, 2008 Подкрепям с 3 ръце,и аз много съм навид за стикери на клуба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony_ciganeto 1 #10 Отговорено 28 Януари, 2008 и аз съм за наистина ще стане по удобно и другото което ще е много по подредено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tiankata #11 Отговорено 28 Януари, 2008 Още един глас за тази тема, много ще е одобно да се направи тема клубен магазин и всеки да предлага интересни аксесоари. Браво колега добра идея предложи, дано някои от модераторите да я направи важна тема сьс заглавието си.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #12 Отговорено 28 Януари, 2008 (Редактирано) Лентичките/лайсните или както там се наричат, се изчерпаха. Там в темата съм дал телефона на човека при който ги поръчах, така че не държа монопол, който има желане и пари за поне 100 бройки може да се обади и да си поръча, предполагам Дичев пази файла, но ако не - веднага ще го дам.Иначе идеята за раздел "Фенклуб мърчандайзинг" ми допада и на мен. Редактирано 28 Януари, 2008 от kicko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #13 Отговорено 28 Януари, 2008 Аз се придържам към "Клубен магазин"...Най-много ми харесва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #14 Отговорено 29 Януари, 2008 И аз сьм навит за клубен магазин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #15 Отговорено 29 Януари, 2008 дори сега както са свършили въпросните лентички за регистрационните номера, ако се направи нов раздел, пускаме една тема "кой иска" и евентуално да се направи пак поръчка. наистина ще стават нещата по-лесно и бързо п.п. аз доколкото знам за поръчката на ксеноните май пак трябва да се събират поне по 10 бройки. ето къде ще могат да се организират и тези поръчки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Sonse #16 Отговорено 29 Януари, 2008 Идеално! Добра добавка Към клубния магазин ще могат да се правят и групови поръчки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #17 Отговорено 29 Януари, 2008 ми кажете кога ще стане това че искам да си купя едно яке Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #18 Отговорено 1 Февруари, 2008 И сега ще пропуснеме ли и тая идея? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #19 Отговорено 1 Февруари, 2008 И на мен тази идея много ми хареса. Дано се направи нещо по въпроса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #20 Отговорено 1 Февруари, 2008 Давайте давайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #21 Отговорено 2 Февруари, 2008 колега замисълът е точно раздел да се направи, а не просто темаза да бъде всичко подредено и леснодостъпнокойто реши да продава нещо пуска тема и евентуално може да стане "важна"и така всеки новобранец като влезе в раздела цъка най-отгоре на "Стикери", "ключодържатели" или пък "якета" и се свързва с продавача Голямо ЕВАЛА КОЛЕГАОт толкова време се мъча, как да го обясна та някой да ме разбере а ти ме разбра.Мани другото па и го обясни да го разберат и другите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Sonse #22 Отговорено 17 Февруари, 2008 Колеги, защо тая идея се подмина? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #23 Отговорено 18 Февруари, 2008 да бе никои ли няма да обърне внимание на това???????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HaeMHuK 1 #24 Отговорено 19 Февруари, 2008 Колеги, защо тая идея се подмина? Определено идеята е супер,но се обарни кам админа защото само той може да ти помогне,а като гледам никой не се е включил в идеята ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Sonse #25 Отговорено 19 Февруари, 2008 Колеги, защо тая идея се подмина? Определено идеята е супер,но се обарни кам админа защото само той може да ти помогне,а като гледам никой не се е включил в идеята тиТова не го правя за собствен кеф. Правя го за всички!Улеснението ще е супер... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #26 Отговорено 19 Февруари, 2008 Колеги защо никой не обрьща внимание на тази тема няма ли някой който да направи нещо по вьпроса ще е наистина хубаво ако това стане реалност Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #27 Отговорено 19 Февруари, 2008 (Редактирано) И аз съм за .. ама админа не обръща внимание на темата Че и аз искам стикерчета да сложа ,скоро ще идвам в пловдив да вкарвам колата в бокса .. макар че и днеска бях ама незнам от кой да си поискам стикерчета Редактирано 19 Февруари, 2008 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #28 Отговорено 19 Февруари, 2008 Чакаме клубния магазин да отвори врати!Едни да започнат да творят, други да започнат да пазаруват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #29 Отговорено 19 Февруари, 2008 Определено замисъла е много добър. Подкрепям идеята. От много време искам да си поръчам лентички и други аксесоари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #30 Отговорено 19 Февруари, 2008 (Редактирано) Сонсе защо не напишеш 1-2-3 ли4ни до админите ако не си го направил. Я виж вземат ти обърнат малко внимание, и хоп изненада за вси4ки фенове имаме си раздел аксесоари. Редактирано 19 Февруари, 2008 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове