Jump to content
AMD

Въпрос за спирачки

Recommended Posts

Интересува ме как стои въпроса със следната трансплантация :lol: -спирачки от VTI на D15-ка , кои части трябва да се подменят ,само дисковете и апаратите или има и други

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за какво ти е? Все едно да сложиш на скутер спирачки от CBR 600.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На скутера :lol: му е малко зор да спира с 15-ки плюс това имам проблем със сегашните апарати (задържат от време на време ) Dragi4 Благодаря за инфото

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шенкели може6 да ползва6 и от Англи4анки 1,6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако смениш шенкелите сменяш и полуоските ама аз не се сещам как ще стане тоя номер.Аз имам 2 мисли в главата (всъщност 3 щото съм гладен :offtopic: )Драго, сигурен ли си че е задължителна смяната на шенкелите? бая теми има по нета и съм останал с впечатлнието че май не е задължително ако говорим само за спирачки. Пак казвам че вобще не съм сигурен, може да съм чел за слагане на по-големи дискове и ползване на спирачни апарати от ЕХ (не ме питайте кой точно сивик се води ЕХ)Втората мисъл я забравих..... явно съм гладен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако смениш шенкелите сменяш и полуоските ама аз не се сещам как ще стане тоя номер.

Емо съвсем ме отчая :lol: Малко уточнение -колата е Сивик 5 ген. DX,EX -не я знам как се води.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...