AMD 347 #1 Публикувано 27 Януари, 2008 Интересува ме как стои въпроса със следната трансплантация -спирачки от VTI на D15-ка , кои части трябва да се подменят ,само дисковете и апаратите или има и други Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #2 Отговорено 27 Януари, 2008 Шенкели! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F20A4 2 #3 Отговорено 27 Януари, 2008 за какво ти е? Все едно да сложиш на скутер спирачки от CBR 600. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 27 Януари, 2008 На скутера му е малко зор да спира с 15-ки плюс това имам проблем със сегашните апарати (задържат от време на време ) Dragi4 Благодаря за инфото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #5 Отговорено 27 Януари, 2008 Шенкели може6 да ползва6 и от Англи4анки 1,6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #6 Отговорено 25 Април, 2008 ако смениш шенкелите сменяш и полуоските ама аз не се сещам как ще стане тоя номер.Аз имам 2 мисли в главата (всъщност 3 щото съм гладен )Драго, сигурен ли си че е задължителна смяната на шенкелите? бая теми има по нета и съм останал с впечатлнието че май не е задължително ако говорим само за спирачки. Пак казвам че вобще не съм сигурен, може да съм чел за слагане на по-големи дискове и ползване на спирачни апарати от ЕХ (не ме питайте кой точно сивик се води ЕХ)Втората мисъл я забравих..... явно съм гладен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #7 Отговорено 26 Април, 2008 ако смениш шенкелите сменяш и полуоските ама аз не се сещам как ще стане тоя номер.Емо съвсем ме отчая Малко уточнение -колата е Сивик 5 ген. DX,EX -не я знам как се води. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове