Jump to content
Guest JimBeam

Направи си сам Angel Eyes

Recommended Posts

Guest JimBeam
http://video.google.com/videoplay?docid=98...%20Eyes%20VideoЗначи единственото което ме притеснява е как ще се монтира това чудо във фара?!Някой ако е правил да сподели разглабят ли с ефаровете или?!Доколкото знам са залепени дали не се разлепват и после лепене?!Което не ми звучи добре?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това е доста старо, с пистолет с топъл въздух и омеква силикона та да ги разделиш, обаче е много играчка и можеш да ги счупиш. За закрепването вече както си го реализираш, То rings на хонда сток фарове няма да отиват ма може да се направи някаква очертавка както при Audi R8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно това обсъждахме с едно приятелче че най- вероятно ще трябва и кристален фар което прави проекта безмислен тъй като по добре да се купи angel оригинален... просто мис е стори интересноз атова го споделих...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Планирам да правя нещо такова скрито зад решетката на предната броня, но ще видим какво ще излезе....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каквото сам си направиш - цяло село не може да ти направи :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правил съм такива доста...Пистолет с топъл въздух,чаша,или нещо подобно около което да завъртиш пръчката,а тя се купува от магазин за платове :) трябва да е плътна,най-добре става от тва което използват за плъзгане на пердета...с малко опит,стават нещата ;)Може да стане много читаво :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest triXtyle

Така ли трябва да светят ангелските очи, наполовина на окръжността ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest valri

Изглеждат невероятно тез самоделки. :) :) ;) ;) ;) Само това с тиксото нещо не ми харесва защото ми се струва че след време ще се отлепи.Но евала много яко е станало.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглеждат невероятно тез самоделки. :unsure::lol::P :P :P Само това с тиксото нещо не ми харесва защото ми се струва че след време ще се отлепи.Но евала много яко е станало.

колега като го гледам тва не е обикновенно тиксо можеби е някво термо тиксо ама ся кво в що е .ина4е много яко изглежда ама и за мен проекта е безмислен защото се вижда 4е рекса е кристални фарове.следователно които иска да го праи тва нещо трябва да си купи кристални фарове а до там няма смисъл да се стига защото те ще са на цената на оригинално направени ангелски о4и4ки и .... ина4е много добре е направено .аз преди бях се зарибил да го правя тва нещо ама на оригиналния фар няма смисъл

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...