Jump to content
MonsterOOD

Кажете си виждането че май се влюбих

Recommended Posts

Здравейте, колеги и колежки, моля изкажете си мнението за тази кола, че съм влюбен в нея и ще се купува от мене :angry: Благодарскоhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=213009

Редактирано от MonsterOOD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако това,което пише е така,Хонделката си е екстра отвсякаде!Но без да си я видиш нестава...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest enigma

колицата си я бива :) само не разбрах за завиващите задни колелета

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако не направи отстъпка поне 300 кинта ми се вижда скъпа не прочетох да е с климатик,но щом толкова си я заобичал и имаш парите я вземай не се измъчвай :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само това ли са ви мненията, кажете за мотора ходова час и така нататък айде де ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Туй то еволюцията,след Сивика идва Прелюд :hondarulez: Само така мой.Гледай внимателно за скрити проблеми и ако вси4ко е наред>ска4ай смело с главата напред.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lazef team 13

Тази кола изглежда идеално,но има доста сменени консумативи-ходи виж я дали не е направена след удар и ако не е скачай в торбата-2.3ws 160к.с. това ще ми е следващия автомобил-не че 2ката не върви,но 160к.с. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:hondarulez: Sorry, ама като видях заглавието на темата и си помислих, че ще видя какички тук, а то пак коли :):thumbs1: Ако бяха някои дългокраки, можеше да те посъветвам, ама за това червеното ... не мога :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само това ли са ви мненията, кажете за мотора ходова час и така нататък айде де ?

Това е кола,която ще ти вземе акъла..питай ме мен :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:unsure: Колега чакаме снимки в "Кой какво кара" :lol: Редактирано от Nikolcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм, всичко хубаво: колата лъскава, консумативи сменяни има, изглежда повече от яко, направо възбуждащо, кончетата са й повече от достатъчно ако искаш да правиш на пъят сичко от класа ти смешно.....само, като лаик в тази област искам да запитам по-запонзатите: цената не е ли малко ниска? Или пък може би е висока? тоест въпросът ми е къде се класира колата в парично измерение според очакванията и обичайностите на пазара? Извинете ме за оффтопика, ама ми стана интересно?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho

колата изглежда супер,ама имай едно на умхубаво я огледай

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро взех същата Хонда но без 4WS и според мен щом и консумативите са и сменени цената си е нормална,но си отваряй очите.Иначе Прелюда е номер 1.Много манияшка кола. :starwars:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Geue

Супер е колицата ама си имай винаги едно на ум че и аз мойта не я огледах хубаво и са следват ремонти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...