VitoEJ9 0 #1 Публикувано 23 Януари, 2008 При изключен двигател, не много бензин в резервоара и светнати габарити стрелката ми на бензина започва бавно, но славно да се придвижва нагоре Някой обръщал ли е внимание? След като запаля и светна фаровете стрелката се връща на първоначалното си място. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 23 Януари, 2008 Някой от колегите с англичанките го беше забелязал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 24 Януари, 2008 и аз съм го забелязал много отдавна. И на 5та и на 6та са така, не знам защо. Мистерия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #4 Отговорено 24 Януари, 2008 Случва се с всяка една Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #5 Отговорено 24 Януари, 2008 А, аз не съм забелязвал... лелиии, интересно, ще пробвам. Маамка му, а аз се лъжа да наливам бензин... пффф, само връткаш габаритите и тя започва да го материализира в резервоара! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 205 #6 Отговорено 24 Януари, 2008 А, аз не съм забелязвал... лелиии, интересно, ще пробвам. Маамка му, а аз се лъжа да наливам бензин... пффф, само връткаш габаритите и тя започва да го материализира в резервоара! това със стрелката на бензина и показанията е срам и позор, никога не съм имал кола на която като приближи стрелката до червеното да се чуда колко бензин имам - 5л, 10л, 15л или изпарения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #7 Отговорено 24 Януари, 2008 това със стрелката на бензина и показанията е срам и позор, никога не съм имал кола на която като приближи стрелката до червеното да се чуда колко бензин имам - 5л, 10л, 15л или изпарения Е не е фатално. Като запалиш веднага пада Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 205 #8 Отговорено 24 Януари, 2008 (Редактирано) Е не е фатално. Като запалиш веднага падане , имам предвид че дори при време на движение не съм сигурен колко имам.На два пъти пълних от червената стрелка "догоре", дори единия път стрелката беше паднала под Е-то (това беше деня, когато я купих, оттогава никога не съм я оставял да падне толкова).Е, при стрелка под Е-то - 40л, при 45 по паспорт, след това от червената линия догоре - 30 ?!А преди 2 седмици имам силни подозрения, че при стрелка малко над червената бях на изпарения от бензин - спирам, след 5 мин паля и ... гасне. Паля и гасне, ама гасне сякаш не достига гориво , не се дави, не като от главното реле.Запалих принудително на газ - бензиностанция, 40лв - 18л и стрелката отиде до малко под средата . Да знам че някъде слагат по-точни датчици за количество гориво ще си сложа Редактирано 24 Януари, 2008 от Restless Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
al3x 0 #9 Отговорено 24 Януари, 2008 Абе Vito и аз една вечер таман като я бях зел,и си седа на една улица вечертта така на габарити и по едно време гледамчудото стана гледам стрелката излита на горе викам ако продължаватака 6те текне по улицата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 205 #10 Отговорено 24 Януари, 2008 Абе Vito и аз една вечер таман като я бях зел,и си седа на една улица вечертта така на габарити и по едно време гледамчудото стана гледам стрелката излита на горе викам ако продължаватака 6те текне по улицата кума ми навремето с Шкодата 120Л го имаше тоя ефект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #11 Отговорено 24 Януари, 2008 И при мен е така. Има ли някакъв проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #12 Отговорено 24 Януари, 2008 И при мен е така. Има ли някакъв проблем? Проблема е, че е само зрителна измама за жалост! Феноменът щеше да е пълен ако и бензина в резервоара се увеличаваше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #13 Отговорено 24 Януари, 2008 И аз днес го забелязах този феномен, такмо се изкефих 4е имам доста бензин и като палнах колата стрелката си падна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #14 Отговорено 24 Януари, 2008 На мен ми се случи снощи. С кръстника бяхме на път и почна да свършва бензина! Спряхме за по цигара и тоалетна, оставих колата на габарити и като се качваме гледаме стрелката горе , обаче щом запалих и се върнахме в реалността! А що се отнася за неточността, при мен като напълня до горе едва след около 150км. стрелката мръдва леееко на долу. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #15 Отговорено 24 Януари, 2008 при мен се вдига като съм изключил от контак, но след завъртането на ключът пада където и е мястото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hondio Metan 0 #16 Отговорено 18 Февруари, 2008 На мен това със стрелката ми се случи преди 1 месец като пътувах от чепеларе насам Снимах го заштотот до сега повече от половината не съм го пълнил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIDO_ 1 #17 Отговорено 21 Февруари, 2008 И при мен е така колеги,ама нее болка за умиране.Май е така с повечето хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове