Jump to content
Guest 4ushi

КОЕ Е ПО ДОБРОТО СПОРЕД ФЕНОВЕТЕ.....:)

Recommended Posts

Guest 4ushi

Колеги интересува ме според според опита ви с ХОНДА кое е по доброто предложение HONDA CIVIC 1,6 L 105 PS CUOPE с двигател D16Y7 или HONDA CIVIC 1,6L 115 PS D16Y5 и двете са примерно 96 година , кое според вас върви повече без да гледаме конските сили защото по мощната е малко по тежка и е версия СЕДАН с 5 врати......... БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може и да имаш право донякъде. гледах едни харктеристики за двувратката. неиния мотор го водят че не е VTEC и разпределителния му вал е по агресивен вупреки че е с по малко коне под капака. а разликата е само 40 кг в теглото. на другата двете врати са в повече само че са по малки в сравнение с на купето. все пак мерси за мнението, мисля да си купувам една от двете и за това ме интерсуват мнения на хора които карат и тези модели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз пък не ги карам тези модели, но според мен информацията за мощностите ти е грешна.y5/y7 до колкото знам са практически еднакви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи за какво я ползваш колата....ако ще си возиш децата с нея,ако е за семейна кола-седана.Но ако е само за теб и за кеф-купето :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 4ushi
:D мерси . деца нямам засега ми е за кеф маи .хондата си е мания по принцип,но все пак някои път на всеки му се налага да вози някоя колежка да речем :P от университета :) . викаш които иска ще се тъпче нали .знам ги аз на всеки му се вози ама като видят кола с две врати иииииииии............ почват да пуфтят . а колкото до колегата 1net не са еднакви моторите със сигурност у тва е проверено .аз поясних по горе че единия е VTEC 115 PS А ДРУГИЯ НЕ Е VTEC 105 PS но затова пък се води с по агресивен разпределителен вал. информацията съм я вадил от сигурен саит за двигатели на хонда :) . та въпроса ми си остава ако някои е карал едната и другата машина нека каже коя има по голям рязз

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

D16Y5 - 1590cc/16V/МPFI/SOHC/VTEC/114hp/147NmD16Y7 - 1590cc/16V/МPFI/SOHC/ / 105hp/143NmАбе много си е прав 1net, защото почти съм сигурен той кое гледа - (Nm!!!)Пак опряхме до въпроса кокошката или яйцето, в нашият случай - конски сили или въртящ момент :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

ако наистина едното е v-tec a другото не , очевидно няма как да са абсолютно еднакви - вече информацията за мощността е много съмнителна наистина :) не знам кое ще върви повече , но витечката ще е по-икономична поне ... а ако едното е хеч японка с д16 а другото англичанка( с 5 врати друго освен англичанка и комби не се сещам ) с икономик ( а такива слагани ли са на англичанки ? ) -> хеча ще върви повече

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bob

1,А най важното е да те кефи тебе!!!!.2,Състояние!!!!Аз навремето исках да взимам такова черно Американско купе на жена ми но тя се отказа защото и било много голямо.пробвах я и ме впечатли със добро ускорение и возия.Купетата са по добри при удар и доколкото знам фаровете им са по ефтини/тайвански/ от тези на англичанките,и багажника е по голям.Не си прави точна конфигурация на това което искаш защото да попаднеш на точно този модел,с този цвят,екстри и т.н. е като джакпот.А като го намериш може да е със сдухан двигател и незнайно колко удара под външно полираната боя и вътрешна козметика.И накрая виж т.1 и т.2

Редактирано от bob

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...