Jump to content
speedrum

Honda-инфо за чукнати нови коли от Usa...

Recommended Posts

:P На някой,ако му е интересно може да си направи справка в този сайт.Има много нови модели...http://www.copart.exporttrader.com/section.../carmark/HONDA/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) На някой,ако му е интересно може да си направи справка в този сайт.Има много нови модели...http://www.copart.exporttrader.com/section.../carmark/HONDA/

Да хубави колици има,но малко дебело излиза с докарването.Струва си,ако се действа мащабно,примерно да напълниш един контейнер.... :););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:lol: На някой,ако му е интересно може да си направи справка в този сайт.Има много нови модели...http://www.copart.exporttrader.com/section.../carmark/HONDA/

А някой докарвал ли е кола от USA? Колко излиза масрафа?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В такъв случай, ако се направи точна сметка, може би няма да излезе по-еветино отколкото вноса на кола от Германия например, даже може и по-скъпо да излезе, даже ако се внесе контейнер.

Редактирано от мишо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest speedrum

В такъв случай, ако се направи точна сметка, може би няма да излезе по-еветино отколкото вноса на кола от Германия например, даже може и по-скъпо да излезе, даже ако се внесе контейнер.

Да де, но става въпрос за нови модели с леки удари и най вече американки,които в Германия трудно може да се намерят....Примерно виж цената на тези 2007г.....Фул екстри!Ако имаш сериозен позанат в САЩ може и да стане работата....Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

караш с хамериканска регистрация тук и дори и данъци не плащаш, а каско само си правиш, аз до края на годината смятам да пробвам тази комбинация :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

караш с хамериканска регистрация тук и дори и данъци не плащаш, а каско само си правиш, аз до края на годината смятам да пробвам тази комбинация :P

Много интересна вратичка.Колега,като пробваш схемата дай един коментар.Сериозно!?По между другото от Европа в момента тази комбинация е "пръчка".Много са дебели застраховките,TUV-те и пр. и не си струва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте .. .и на мен ми се отдава възможност да ми пратят кола от USA. Има ли някой който наистина е правил регистрация на кола внесена от USA ??? Става въпрос за по евтина кола ..10000-12000$ и неакцизна т.е. под 125КВ ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...