Guest vektor #1 Публикувано 16 Януари, 2008 Неска си купих едно купенце,подвизаващо се под името Сивик 5ген......само времето ще покаже дали съм направил правилния избор То не може да четеш,Хонда форума и да не се запалиш Айде утре живот и здраве,като я изкъпя ще пусна някоя снимка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 16 Януари, 2008 HAPPY DREAMS и много безаварийни и чакаме снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest honda_huliganka #3 Отговорено 16 Януари, 2008 Честита нова придобивка! Разбира се, че си направил правилния избот Много безаварийни и радостни километри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #4 Отговорено 16 Януари, 2008 Честито! Правилен избор според мен Много безаварийни, и чакаме инфо и снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fieldy_ 0 #5 Отговорено 16 Януари, 2008 Айде и натеб честитка .Живот и здраве .. изкъпи я , напудри я и чакаме снимки Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zangara #6 Отговорено 16 Януари, 2008 Честито и много безаварийни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #7 Отговорено 16 Януари, 2008 Честито , само хубави моменти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #8 Отговорено 17 Януари, 2008 Честито, много безаварийни км с купето Чакаме снимков материал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan74 3 #9 Отговорено 17 Януари, 2008 Честито и всички Голфове да ти виждат само задния номер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #10 Отговорено 17 Януари, 2008 Честито и още чакаме снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #11 Отговорено 17 Януари, 2008 (Редактирано) честито и от мен с обичайните пожелания.грижи се за колата си и тя ще се грижи за теб.наред с пожеланията ще ти дам един съвет-не рационализирай(побългарявай) нищо по нея и я дръж в изчистен(стоков) вид(това включва и тунинг-а-след време просто ще разбереш че по-хубаво от оригиналното няма,затова не се хвърляй да си даваш парите за глупости).купувай си хубави части ако се наложи нещо,за да не повтаряш и добре си преценявай кой ще работи по нея.успех Редактирано 17 Януари, 2008 от prelude Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #12 Отговорено 18 Януари, 2008 А честито и от мен. И ще те чакаме по срещите, да ни се изфукаш с новата машина! Купенцата се увеличаваме явно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #13 Отговорено 18 Януари, 2008 Честито и само безаварийни км.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hangman_real 0 #14 Отговорено 18 Януари, 2008 както казваха в една реклама в англия - now enjoy!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #15 Отговорено 18 Януари, 2008 Днес смених колонките,че да има някаква музичка и стигнах до извода че трябва да огледам за нов акумулатор,който обаче е по тъничък да ме светнете за магазин който да предлага таквиз работки.....От Пловдив съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #16 Отговорено 18 Януари, 2008 Първо честита Хонда ,още повече 5-та купе си е мания.Като препоръка бих ти казал същото като колегата prelude .Смени си стандартните консумативи,покарай я и след това ако решиш да влагаш пари за щуротиики по нея,купувай разумно . Още веднъж честито и много безаварийни километри. пп относно ЛС-то -алекс,приятно ми е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #17 Отговорено 18 Януари, 2008 Неска си купих едно купенце,подвизаващо се под името Сивик 5ген......само времето ще покаже дали съм направил правилния избор То не може да четеш,Хонда форума и да не се запалиш Айде утре живот и здраве,като я изкъпя ще пусна някоя снимка.Честито! Със здраве да си я караш колега!Както се казва - лека и доходна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #18 Отговорено 19 Януари, 2008 Абре хора да попитам,тъй като рожденния ми ден наближава,колко парички струва спортен филтър като за мойта хондела,не от най-скъпите,но не и от тези дето не вършат работа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beneton4o #19 Отговорено 19 Януари, 2008 (Редактирано) Айде ,веднага се засили за спортния филтър .Прочете ли, има 3-4 теми за "спортен филтър"?Ако не си ,прочети ги ,че много неща ще видиш,а и много въпроси ще ти влезат в главата .....Дали да е спортен-панелен филтър,който стои в кутията на оригналния,дали да е конусен ,къса или дълга тръба под калника.....абе все неща от значение.Виж ги темите и ако те интересува нещо,питай ме на лични Аз лично си взех Short Ram intake от колегата nonamed към 120 лв май беше и съм доволен....Айде Редактирано 19 Януари, 2008 от beneton4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #20 Отговорено 19 Януари, 2008 Да прочетох ги,търся конусен тръбата къса,не под калника.Тая цена само за филтара или с тръба? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #21 Отговорено 19 Януари, 2008 "Аз лично си взех Short Ram intake" (т.е. с къса тръба) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vektor #22 Отговорено 18 Февруари, 2008 Прясно,прясно...........мляко http://img.data.bg/i.php?show=816983&ctrl_id=idfoa1#imghttp://img.data.bg/i.php?show=816229#imghttp://img.data.bg/i.php?show=817006&ctrl_id=4rnb9j#img Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boba7a 0 #23 Отговорено 18 Февруари, 2008 честитио колега ще бъдеш очарован от купето мойта кукла е същата със здраве да си я караш и много безавариини! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове