Lililita 0 #1 Публикувано 15 Януари, 2008 Добри ли са? Модела е KW17 от 2004 или 2005г. Трябва ми бързичко мнение, защото ми ги пазят, пък аз се получава така че само за тая марка нямам мнение и не знам какво да кажа...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #2 Отговорено 15 Януари, 2008 гуми като гуми 6том са нови,какво 6те им е!?на шатъл4ето му сложихме миналата година,маи то4но такова "kumho"то,кау4ука е меки4ък и имат добро вцепление!добри са според мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #3 Отговорено 15 Януари, 2008 Зимните гуми е добре да са произведени най-много преди година максимум 2!!! Дори и да не са карани да са залежали в склад каучука им се втвърдява и губят качеството и ефективността си! Така,че нека някой провери кога са произведени, ако са 2004г. няма смисъл да ги взимаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lililita 0 #4 Отговорено 15 Януари, 2008 (Редактирано) Е, гуми като гуми не важи за мен, не може всички да падат под знаменател просто "гума" Едно е да вземеш Semperit примерно, друго е да се обурудваш с един UltraGrip6 да кажем.А и тези не са нови, втора ръка са, но са си запазени, няма да има проблем с грайфера. Обаче ми се щеше просто някой да погледне грайфера в нета снимка и да каже - не, тая гума й куца това, да, добре ще цепи снега, на мокро ще е лоша и тн. и тн. А пък който е карал същите гуми - още по-добро мнение ще даде.P.S. а това за годината - да, обаче все пак като търси втора ръка гуми човек не може да се надява на кой знае колко нови гуми. Иначе го имам предвид това, мерси. Редактирано 15 Януари, 2008 от Lililita Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #5 Отговорено 15 Януари, 2008 http://www.adac.de/Search/SearchResult/RW_...;RWCookieValue= ето немците какво казват по въпроса ... като се има превид ,че 6 - слаб ; 1- отличен сухо - 3,4 ; мокро - 3,4 ; сняг - 1,8 ; лед - 3,4 ; шум - 1,9 ; "съпротивлени при търкаляне" - 2,5 ; износване - 3,5 ; или обща оценка "условно препоръчителна" като общите оценки са "особено препоръчителна" , "препоръчителна" , "условно препоръчителна" и "непрепоръчителна" Kurzkritik: + Leisester Reifen im Feld + Sehr gut auf Schnee - Schwдchen auf Nдsse und Eis und auf trockener Fahrbahn - Schwach im VerschleiЯ (fьhrt zur Abwertung) Накратко: + най-безшумната гума от тестваните + много добра на сняг - слаба на мокро , сухо и лед - слаба на износване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #6 Отговорено 15 Януари, 2008 базикам се(гуми като гуми) нали ти казах,4е имам съ6тите на шатъл4ето!майката му е кау4укът от които са направени гумите да е мек за да има по-хубаво вцепление зимата!пипни самите гуми,дали все о6те са меки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lililita 0 #7 Отговорено 15 Януари, 2008 Хмм мерси за мнението на немците, това беше доста полезно и май гумата не удовлетворява... Мен и сегашните ми предни две зимни саааа няма по-добри на сняг, но на мокро стават нестабилни, а и са МНОГО шумни, + това съпротивлението е голямо също.А каучука не мога да го пипна, защото гумите не са в София... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AMD #8 Отговорено 15 Януари, 2008 Добри са, вече 3 зими търкалям едни и нямам проблеми.Взех ги нови ,като гумаджия ми ги препоръча Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #9 Отговорено 15 Януари, 2008 май гумата не удовлетворява...скачай на ултрата тогава - според мен са си добри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lililita 0 #10 Отговорено 15 Януари, 2008 Май ще си остана така тази зима и следващата ще търся от по-рано гуми, сега нищо не е останало, пък и аз като искам нещо готино...Благодаря на всички за мненията, разбирам че Кумхо са от средния клас гуми при добро съотношение качество-цена. Само че не си заслужават 60лв на гума според мен в случая... 195/50/15 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #11 Отговорено 15 Януари, 2008 Само че не си заслужават 60лв на гума според мен в случая... 195/50/15вярно - за старо кумхо 60 лв не е добра цена - можеби на половина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #12 Отговорено 15 Януари, 2008 Ако нава гумата е 115-120 лв, 60 не е ли ок?Смисъл... ако са карани 3 зими не е, но ако е дот2004, но е карана само тази зима ?Наскоро четох някъде, че при правилно съхранение, гумите си запазват качествата4-5 години и на практика износването и стареенето започват не от момента на продажба, а от момента когато се сложат на джанти и излязат на пътя за първи път. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове