triXtyle 0 #1 Публикувано 12 Януари, 2008 реална ли е цената (3800 без да е коментирана) на Хонда Сивик 1.3 75 коня без ел.пакет ..... или са малко множко паричките (възможно е свалянето до 3300 примерно) аз викам, че са й множко , един приятел ми казва че не са ....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest K1r1L #2 Отговорено 12 Януари, 2008 реална ли е цената (3800 без да е коментирана) на Хонда Сивик 1.3 75 коня без ел.пакет ..... или са малко множко паричките (възможно е свалянето до 3300 примерно) аз викам, че са й множко , един приятел ми казва че не са ....... ти маи я искаш без пари. естествено 4е е нормална наи ве4е ако я свалиш на 3300-даже ефтино ми се вижда. те си вървят ~3500 средна цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #3 Отговорено 12 Януари, 2008 Ако няма забележки 3800 е реална цена ! Принципно се намират и на 2800 EG3-ки .... ноо в последствие отиват едни 1000к за сякви козметики ,за да влезе в час ! В случая без ел.пакет , значи базовия модел ... макс 94г .. и тряя да е много читава на тая цена ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
triXtyle 0 #4 Отговорено 12 Януари, 2008 Ами не знам, днес уж да ида да я видя само , ама ....... а и ми казаха, че имала лек сблъсък, но ще видим ....... аз съм си набелязал на weapon R черната хубавица, само паричките чакам и отивам на среща с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #5 Отговорено 12 Януари, 2008 Неговата черна хубавица е 1.5 и е бая по-ниско от тази цена, която сега са ти дали за EG3... аз лично смятам, че за нивото на оборудване и двигателя парите са прекомерно много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinki 1 #6 Отговорено 12 Януари, 2008 .........тая цена е висока,за тея пари 6ген. ще намериш........нивото на оборудване хи4 няма да коментирам.......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest puma #7 Отговорено 12 Януари, 2008 цената си е нормална не знам за колко искате да ги купите тия ег3ки????Иво ся ще говоря с брата за една промоция като си купиш джанти от тях и да ти дават една ег3 ка подарък към джантите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinki 1 #8 Отговорено 12 Януари, 2008 (Редактирано) Даи доводи..........за 4к за кола на 15г. дет сигурно и серво няма,с останали 55коня зиви и то само събота и неделя..........подързана колкото да върви в неизвестни сервизи,от безумни маистори Или просто караш ЕГ3 и си хвалиш гарван4ето(нищо ли4но) Редактирано 12 Януари, 2008 от tinki Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #9 Отговорено 13 Януари, 2008 При мен преди 2г. беше тая цена даже е на инвалид ама с повечко екстри без лети джанти, кожен салон, халогени и шибидах сега не знам дали тая цена е нормална но аз лично не бих си взел Хонда с тоя мотор втори път не че му има нещо просто ми е много слаб а разхода е колкото на д15 частите по ходовата част маалко по трудно се намират за вътрешно каре обиколих цяла София докато го намеря защото е по различно а и на дълъг път мотора малко се зори над 120км/ч не че не съм я карал и със 190км/ч ама си е зор особено с пътници и багаж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #10 Отговорено 13 Януари, 2008 Даи доводи..........за 4к за кола на 15г. дет сигурно и серво няма,с останали 55коня зиви и то само събота и неделя..........подързана колкото да върви в неизвестни сервизи,от безумни маистори Или просто караш ЕГ3 и си хвалиш гарван4ето(нищо ли4но)Тинки .. доста си краен пич ... а гарванчето на Любо си го бива ... и говорим за читава кола на тая цена ...ако е дъргел е ясно че е висока цената ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
puma_v_London 0 #11 Отговорено 13 Януари, 2008 колега ти го взе много навътре тоя въпрос не става въпрос за това! Да карам ег3ка и много си я харесвам и не говорим за моето или твоето гардже става въпрос за това че една такава прекрасна кола като сивика се продава за 3 пъти по малко пари от голф3 или опел астра със същото ниво на оборудване и т.н. и то използвайки същите тези критерии а като имаме прдвит каква е реалната цена на читава хонда в западна европа но читва не теи по 100 евро в мобилето или при арабите в Карлсруе тази цена е просто нереална!Лично мнение не държа никой да се влиае от него или да се съгласява с мен!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #12 Отговорено 13 Януари, 2008 Хи4 не го взимам навътре или искам да премине към ли4но отношение..........гледам да съм обективен..........сравнявам ЕГ3 с други марки,модели и т.н. .........аз на марки не робувам,ако някои опел или голф са по добри бих взел тях .........форумът е за да си помагаме и мисля 4е щом шанса тази кола да не и е адекватна цената е над 55% поста си ми е на място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest brummm #13 Отговорено 13 Януари, 2008 За 3000лв по-добра кола от тва няма. Можеш да си вземеш Поло(Ибиза), Корса 97-98г. с двигател 1л., 50кс. и дори с по-малко екстри... по-нова кола и по-ненадеждна от лагерницата Мойта я взех преди месец за 3000лв с 8 нови и то скъпи гуми, лети джанти, нова боя(ударите са ясни, жена я е карала), нова тапицерия на салона, перфектно купе откъм ръжда, че и нормална музичка вътре. Колата НЕ Е нов внос и е поддържана в бултрако, до тук съм дал 500лв за един хубав ремонт, но си беше в движение, просто ме дразнеха разни неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #14 Отговорено 13 Януари, 2008 Пи4ове,защо първо не питате коя година е колата. 1,3 75 коня има модел ЕС8 88-91год 4ª ген,другата е EG3 от 91-95 год.Цената зависи от годината,колегата не споменава година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #15 Отговорено 14 Януари, 2008 една кола струва толкова колкото продавача успее да я продаде да гадаеме смисъл няма всичко зависи от състоянието на автомобила аз съм виждал и 95г. 1.6 втек с всички екстри климатик за 4 600 ама като ходих да го гледам приличаше на кола извадена от италиянската морга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове