ivaivalito 8 #1 Публикувано 11 Януари, 2008 А бе днес се дърпах с един колега очаквах да го бия ама нещо не стана .До 120 съм калник пред него след това се изравняваме и така до края дори мисля че и на по дълго ще ме дръпне с един калник той .Някой друг тествал ли се е с тоя мотор ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #2 Отговорено 11 Януари, 2008 ако имаш предвид 1.6 бензин - или те лъже за двигателя или не знаеш да си караш колата ако говориш за дизела 2.0 - или те лъже или си си намерил книжката на пътя има и вариант 3 - д15бмногомногомногозле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanko_2 0 #3 Отговорено 11 Януари, 2008 Карал съм точно тези двете коли и да ти кажа честно съм изненадан от резултата . Сивика всички тук го знаят колко струва, колкото до вектрата си е доволно КУЦА, така че и аз мисля че е трябвало да го размажеш, или пича те вързва че е 1.6. Дори и в каталога разликата ви 0-100 е 2 сек. в полза на хондата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivaivalito 8 #4 Отговорено 11 Януари, 2008 Карал съм точно тези двете коли и да ти кажа честно съм изненадан от резултата . Сивика всички тук го знаят колко струва, колкото до вектрата си е доволно КУЦА, така че и аз мисля че е трябвало да го размажеш, или пича те вързва че е 1.6. Дори и в каталога разликата ви 0-100 е 2 сек. в полза на хондата.Колата ми е в перфектно състояние .Както и на пи4а аз не казвам 4е ме е дръпнал но го бих с много малко ,Аз все пак съм седан и с Газово и бях с човек вътре а той празен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #5 Отговорено 11 Януари, 2008 адаш аз се включвам към вас искам да пробвам таз вектра сега съм с една печка ровър 100 тина коня дават ме доста по бавен от сивика ама нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest enigma #6 Отговорено 12 Януари, 2008 незнам каква е разликата във вървежа между d15b2 и d15b7,но бих много сериозно вектра 2-ка 136 коня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове