Rust 5 #1 Публикувано 9 Януари, 2008 В барабаните няма нищо лошо като изключим ,че загряват много бързо . Просто няма как да се охлаждат , като са затворени . А всички знаем какво става със спирачките когато прегреят - не спират . При 6ците само 1.4 мисля са с барабани отзад . Икономичния в-тек 1.5 не се наемам с мнение , но 1.6 са с дискове . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #2 Отговорено 9 Януари, 2008 можеш да си сложиш дискове - даже по-големи отколкото се полагат на 6-та - НО ...слагаш дискове , печелиш спирачки отзад ( не много повече като за кола която не се кара в състезателни условия ) и губиш ръчната ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
al3x 0 #3 Отговорено 9 Януари, 2008 1.5 vtec е с барабанчета ))поне моя ,само от преде са диск малко са спестили дръпнатите,можело да слажат и отзад за респект Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1671 #4 Отговорено 9 Януари, 2008 1.5 Втек-е комбито е с дискове отзад . Няма никакви проблеми с ръчната. Аз лично знам, че дисковите спират по-добре от барабанните, и именно поради тази причина се слагат дискови спирачки отпред и отзад на по-мощните автомобили. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #5 Отговорено 9 Януари, 2008 като поспираш още 100-150К км ще говорим пак за ръчната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emod #6 Отговорено 10 Януари, 2008 като поспираш още 100-150К км ще говорим пак за ръчната "lookcho" кажи сега бе човек не ме мъчи Ако не друго поне да съм психически подготвен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Geo #7 Отговорено 10 Януари, 2008 up Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iasho #8 Отговорено 10 Януари, 2008 и губиш ръчната ...Я кажи от какво се получава това нещо , щото и аз го имам същия проблем с vti-ката , и не мие много комфортно като знам , че немога да разчитам кой знае колко на нея. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #9 Отговорено 10 Януари, 2008 На 6-та генерация японката,само ВТИ-то е с дискове.Всичко друго е барабан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=Гиби=- 2 #10 Отговорено 11 Януари, 2008 ма не мен ми е чудно 6то мойта хонда дет е 90година 4ген сивик 110 коня има заден диска па новите 114 немат Па и дали да си слагам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове