Jump to content
competition

Сивик D15b2 се дави...?!?!

Recommended Posts

Колега здравей и за много години!!!Същият симптом го имах само един път и то миналата година,така и не разбрах от какво се беше получило,но да чукна на дърво и до ден днешен не ми е правила тези магарии повече.Та виж какво мога да ти предложа,свали и провери свещите,кабелите ги провери по следният начин:вечерно време отвори капака запали колата и и подавай газ от жилото до моното и наблюдавай кабелите дали не пресветват някъде по капака на главата,ако нямаш проблеми с тях отиди да ти замерят ъгъла на запалване(дистрибуторната капачка),но ме съмнява да е от центровката на "делкото" освен ако не си пипал нещо ;) Ако и това ти е наред провери за грешки(макар че автоматично се чистят с всяко запалване)по темата толкова ;) ще ми е любопитно да разбера от какво се е получило така

Редактирано от Honda_Civic_LSI_1.5_16V

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

провери ли главното реле за студени спойки? аз имах подобен проблем, понякога като изгасях колата и почти веднага ми се наложеше да я запаля и отказваше. трябваше да изчаквам 1-2 мин за да запали. посъветваха ме да си презапоя главното реле. макар да не изглеждаше да има кофти спойки, минах всичките по веднъж с качествен тенол и от тогава не ми го е правила тоя проблем :rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега, и моята топла не щеше да пали веднага заради главното реле. Презапойх го и не съм го имал тоя проблем повече, дали и твоят проблем е в него...незнам. Послушай колегата Honda_Civic_LSI_1.5_16V и провери за цветомузика по кабелите нощно време, Моят съвет е да замериш напрежението което ти дава динамото към акумулатора. При работещ двигател на двете клеми на акумулатора трябва да имаш 13,5 до 14 волта при нормално изфорсиране. Ако наистина се е оправила колата с новият акумулатор...значи нещо по заряда ти не е добре и акумулаторът ти умира доста бързо, затова и пада бързо като завъртиш по-продължително.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...