Stefan Milev 46 #41 Отговорено 27 Март, 2008 Малко по евтини да бяха щеше да е супер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NGD 0 #42 Отговорено 10 Май, 2008 Колеги предлагам ви следните модели и цени на ксенони.H1, H3 и H7 - цветове4300К, 5000К и 6000К 35W на цена 180 Лв. -10% отстъпка.H4 с електромагнитен плъзгач същите цветове 35W на 290 Лв. -10% отстъпка.Имам и други модели, но с доставка за около 20 дена.Гаранция 12 месеца. Изпращам с куриер с наложен платеж. Издавам фактура по ДДС.Съвет от мене. Не си вземаите 50W ксенони. Дори и на къси да сте пак ще заслепявате отсрещните. Непрекъснато ще ви присветват което е предпосравка за заслепяване и в последствие катастрофа. Ако искате фаровете да светят добре, избягваите други температури освен посочените от мене по горе. Всички други са за гъзария.Ники Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pioneer 6 #43 Отговорено 11 Май, 2008 не мога да разбера защо поръчвате от интернет неща които и в БГ са достъпни ... за феновете на хонда мога да ви давам на ЛУКСИМА ксенони на много изгодни цени 220 ксенона а х4 на 300 лева ... което за най-добрата китайска фирма е просо перфектно ... имам повече оплаквания от филипс че е спрял да свети до сега не съм чувал от луксима някой да ми каже че не му е светнал фара .... а и ако се монтира в оторизиран сервиз има 1 година гаранция на баластите и на КРУШКИТЕ ... никой друг не дава толко гаранция на крушките ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #44 Отговорено 11 Май, 2008 Аз вече сложих, като ги поръчах от сайта постнат от sdm. H4 4300к с електромагнитен плъзгач за 240 лв. Не зле, общо взето съм доволен. Светят добре и при правилно регулиране на фара няма проблеми със заслепяването на отсрещните участници в движението. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове