Jump to content
policeman

Проблем колеги

Recommended Posts

Това често се среща при Хондите,изгарят част от съпротивленията за определените степени(от кантал са),поправим е проблема,но иска разглабяне.Намират се до вентилатора,в краката на пътника :P Виж с търсачката имаше подобни теми за проблема преди време :P

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи проблема е както при степените на вентилатора нещо е прекъснато ,ще пада разглобяване .Благодаря колега

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това често се среща при Хондите,изгарят част от съпротивленията за определените степени(от кантал са),поправим е проблема,но иска разглабяне.Намират се до вентилатора,в краката на пътника :hondarulez: Виж с търсачката имаше подобни теми за проблема преди време :worthy:

Мисля че колегата е объркал моторчетата. Има ли вероятност да е влязло нещо и да е блокирало свободното движение на клапата( тя само една ли е...незнам) да е влязла вода и да е замръзнала например...? Има ли вероятност да е повече от едно моторче, тогава отговорът би бил ясен.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно така е както каза колегата chopper1969. Моето парно не искаше да духа на прозорците и беше кошмар, духаше само в краката и си помислих че е от платката бая разглобяване падна и в крайна сметка излезна че моторчето което отваря клапите блокирало, отворих го и цялото беше пълно с вода. Подсуших го почистих го и тръгна то е с степенен прекъсвач за отделните позиции. При Прилюда незнам дали е както при Сивика обаче на дали ще има огромна разлика. След като се разглоби е важно като се поставя обратно да се нагласи в желаната позиция да няма разминаване зашото може да се изгори. А от каде е тази вода и аз не можах да разбера :hondarulez:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...