tiankata 7 #1 Публикувано 27 Декември, 2007 (Редактирано) Колеги я даите идеии за календар на хонда какви снимки ще са наи подходящи за добьр вид на хонда календар. Искам да си направя един такав да си го сложа над компа и да си го гледам всеки ден. Редактирано 27 Декември, 2007 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #2 Отговорено 27 Декември, 2007 Според мен това ще седи много добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #3 Отговорено 27 Декември, 2007 Идеи колкото искаш, ама недей сега само един де.........и аз искам ! В гугъл напиши хонда и дай само изображения.......снимки/и то яки/колкото щеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #4 Отговорено 27 Декември, 2007 И да не забравиш на Хондата да "подпреш" някоя гола кака :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 205 #5 Отговорено 28 Декември, 2007 Honda FCX Clarity - водородния и CRZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 28 Декември, 2007 каки определено си треат..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Devil_RX 1 #7 Отговорено 28 Декември, 2007 Винаги трябва да има гола мадама. Тогава най-много се харчат и стоят до другата година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #8 Отговорено 28 Декември, 2007 (Редактирано) ето 2 хубави задници Редактирано 28 Декември, 2007 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #9 Отговорено 28 Декември, 2007 аз три хубави задници видях? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #10 Отговорено 28 Декември, 2007 каката с моторетката е много яка Не знам защо, но ми напомня за казармата това малкото зеленото, а навремето за такъв календар бих дал всичко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #11 Отговорено 28 Декември, 2007 (Редактирано) Koлега тази задница с мотора си е перфектна ,малии единия календар ще има нещо подобно, на другия мисля да поставя логото на фен клуба ще стане яко. Само някои ако може да постне една такава снимка на фен клуба ще сам му благодарен.Колеги мерси за идеите ама и неспираите , когато направя календара ще го покажа но това ще стане догодина 4е сега сме в по4ивка. Редактирано 28 Декември, 2007 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #12 Отговорено 8 Януари, 2008 Eто и kaлендара.http://www.picvalley.net/v.php?p=u/309/77025_510.JPGhttp://www.picvalley.net/v.php?p=u/309/77026_515.JPG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #13 Отговорено 8 Януари, 2008 убав е. Дай още варианти. С месеци такъв... Секи месец различно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #14 Отговорено 9 Януари, 2008 Да, искаме многолистен с различни модели всеки месец... за каките се разбирайте допълнително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Razorsedge #15 Отговорено 9 Януари, 2008 Може би нещо от този сорт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tiankata #16 Отговорено 10 Януари, 2008 (Редактирано) Може би нещо от този сорт Mоже да се направи такав вариант на календара. Но няма кои да ми отдели толкова много време от дизаинерите за да ми го направи, не 4е ако аз не настоя да стане ще ми го направят. Има много на4ини и варианти на календари 10-ки видове , ама аз избрах по барзия вариант. Сега ме заребихте да го направя този вариант ще взема да сабера материали (снимки и идеи от вас и другаде) и да сглобя нещо интересно. А колегите ве4е ще ме вземат за смахнат 4е си отделям времето и финансите за календари на хонда . щЕ измисля нещо по това с месеците и снимки на всеки по отеделно може и моита хонделка да си сложа 4е да се окраси пове4ко Редактирано 10 Януари, 2008 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове