Jump to content
ShEfA

Напълно разглобяване на интериора

Recommended Posts

Има вече такава тема, това ми е ясно, но тя е предимно около обезшумяването затова реших да потърся подробно разглобяване на интериора. Е, намерих и го представям на вашето внимание. В следващите два линка можете да видите подробното разглобяване на корите, които се простират под задните прозорци до багажника, разглобяване на корите на гредите, тавана и тотално оголване на колата... човека е разглобявал за да пести килца ама... само 10lbs. Сега нямам време да превеждам целия наръчник, който този пич е пуснал, но се надявам, че всички знаят елементарен английски. ;) А също така и подробно разглобяване на предните врати, на корите де... А сега още изненади - сложих линк и за менюъл за махане на клима. Мм подробно упътване за махане на задните седалки, което ще ви е нужно ако ще махате каквото и да е по интериора, мда. Разглобяване на задните два панела до седалките и багажника под прозорците Разглобяване на пластмасите от интериора, които се простират над пътниците, по гредите около прозорците Разглобяване на панелите на предните врати Опа ето и как да махнете килимчето под крачетата пак на хеч-а Махане на задните седлаки Е, това е за сега от мен с опътванията по разглобяването и унищожаването на Civic 5gen hatch ;) Дано съм бил полезен. Всички връзки са в снимков вариант, няма да имате проблеми с четенето ако не знаете английски, просто ако знаете е плюс. Айде, отивам да си измъкна някои неща от колата ;) П.П.: Махането на таблото вече го има описано подробно в друга тема, няма смисъл да слагам и тук. Ааа иии да помоля да ми я боднете темичката в онази за общите технически. ;)Айде, да ползвате със здраве и... нека раглобяването започне.. СЕГА!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами таблото? ;) Интересува ме по-специално парното. Трябва ли да свети? Защото при мен на парното светят само натиснатите копчета.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Таблото можеш да видиш как се разглабя, какво вече казах от вече поставените технически теми... ето ти линк:ТРЯБВА да свети, и аз затова сега разглабям, защото двете лапмички отдолу не светят и и на мен само копчетата... такаче... взиамай отвердката и почвай ;)http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=8435

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста полезни снимки, мерси ;)

Редактирано от chopper1969

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ceco85

Аха то парното се държало на болтчета, които се намират точно над CD-то (като се извади). И аз напъвам да го изкарам и се чудя защо не иска ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

евала за снимките колега ще свършат добра работа таман се чудех как да скрия кабеляците на музиката и ти изкочи с тия пикове за ''разпарцалосване'' сега знам къде и как да разглобвам вез да зговнясъм нещо МЕРСАЖЕ :dry::P :P :blink::P

Редактирано от PETRAKOV

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами таблото? :rolleyes: Интересува ме по-специално парното. Трябва ли да свети? Защото при мен на парното светят само натиснатите копчета.

И моето е така, копчалъка свети, самото табълце не. Като го почукам малко с пръсти, поударя и светва, после пак угасва, нещо хлававко ще има. Ама и аз не можах да видя как да се разглоби.

Аха то парното се държало на болтчета, които се намират точно над CD-то (като се извади). И аз напъвам да го изкарам и се чудя защо не иска :rolleyes:

От тука хващам идеята. Уви вече си натъпках ДВД-то и като знам че ми отне 3 часа да му събера всичките кабели в мястото за касетофона + мястото долу за барчето около пепелника и че съм подреждал всяко едно кабелче и букса за видо вход/изход, камери и т.н... Май ще карам без таз лампичка за парното. Или лятото на топлото ако имам време и нерви да свалям ДВД-то и да изтърпя мъката да го слагам пак в това тясно място...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...