weapon R 43 #1 Публикувано 21 Декември, 2007 Докато си карах по обяд на Околомръсното,в насрещната лента ми се видя някакъв огромен силует-нещо като 4ерен облак След около минута вси4ко се изясни,беше огромен 4ерен Хамър с огромни 4ерни гуми и грандомански Американски тунинг.В първия момент се сетих за мъките в които е по4инал нашия колега и приятел,когато се е сблъскал с огромната решетка на Ставийски,НО в следващия миг видях нещо което ме срази и даде повод за тази тема.Вместо регистрационен номер отпред Хамъра имаше табела с изрисуван 4ЕРЕП С ПРЕПЛЕТЕНИ КОСТИ Опитах се да видя кой е този който го кара,но сами се сещате 4е прозорците бяха напълно 4ерни.Кой е този който си позволява да бъде над закона и вси4ки нас в България.На какво прили4а това..........нали се сещате ако аз нормалния Софийски дришльо подкарам без преден номер или такъв на който има изрисуван 4ереп с преплетени кости и напълно затъмнени джамове....какво ще стане с мен и колата ми Кой позволява и продължава да толерира това беззаконие и докога... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #2 Отговорено 21 Декември, 2007 поредния безумец - кой знае чий депутатски синковец се крие зад черните прозорци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #3 Отговорено 21 Декември, 2007 Доколкото знам, ако колата е с американска регистрация и то в подходящия щат (май във Флорида беше така примерно), няма задължение за преден номер, само заден. И съответно явно въпросният си кара колата тук с пълномощно от американския собственик, вместо да слага български номера. Което в никой случай не го прави по-малко селтак, разбира се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #4 Отговорено 21 Декември, 2007 (Редактирано) То чак смешно да ти стане за него. :D Сигурно си мисли,че е голям гъзарин. Като тираджиите дето си слагат номер с името си над таблото. :D То пък и возилото му като ТИРПълен палячо. Редактирано 21 Декември, 2007 от Slayer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #5 Отговорено 22 Декември, 2007 В наща мила родина подобни изцепки се смятат за престижно-гъзарски при това безаконие и изпростяване на нацията няма нищо чудно че само простотията копираме от другите страни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vanko_2 #6 Отговорено 22 Декември, 2007 За съжаление тея неща няма кой да ги промени . Ние гледаме и се ядосваме и единственото което можем да направим е да теглим по някоя хубава балканска псувня и тва е... Давам ви пресен пример. преди ден два се прибирам към нас. Стигам Т образно кръстовище. Намирам се в еднопосочно движение и ще завивам наляво, имам знак номер 1. трябва да изчакам тези отляво да застана до острова да изчакам тези от дясно и да мина.. до тук добре минавам заставам до острова до мен се престроява още една кола ( няма нищо все пак има място пък и имаше доста задръствания не му се сърдя на човека) и ние си чакаме колите от дясно... Обаче в един момент от наше дясно ни заобикаля ДЖИП с бясна скорост засича тези които идват от дясно засича нас и с въртене на гуми отпрашва .... съответно в далечината виждам как изпреварва в насрещното всичко което има за изпреварване и се губи в мрака... Единственото което ми остава да направя е да излея куп цветущи гнусни псувни по негов адрес ( на глас ), да му пожелая да се пребие някъде и да се ядосвам... Също ми се искаше да го изкарам и да му разбия главата в капака, обаче се сетих че или ще тежи 200 кила и ще ме пребие или ще ме гръмне и после ще го изкарат самозащита... И ми стана още по криво как за такива хора всичко е позволено и това че караш джип за 100 бона ти дава правото да колиш и бесиш и да застрашаваш живота на невинни хора... абе колкото повече пиша повече се ядосвам. Знаете за какво ви говоря... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #7 Отговорено 22 Декември, 2007 Този не е просто грандоман.Това са изроди които са за затвора.Защото такива изроди мачкат хора по пътищата,карайки през всякакви правила и закони.И ако се срещна челно с такова нещо най-много да му охлузя боята,а аз ще съм на кюфте.И да,нещата няма кой да ги промени.Няма кой,освен ние.Като първо впрегнем говедата дето се помещават в цирка наречен парламент да работят и второ да спре да ти пука колко кила е тоя в джипа.Както ми е писнало напоследък,ако някой такъв ми сече пътя по начин който ме накара да спра така че не дай си Боже да си ударя детето(което постоянно возя) и ако след това съм в състояние да ходя ще го запозная с тръбата дето си я возя до шофьорската седалка.Това че е 200кг и кара талига за 200х.лв. не го прави повече човек от мен или теб.Всички лайнари няма да им пука за нас,докато на нас ни пука кой на кого е син и колко скъпа каруца ползва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
al3x 0 #8 Отговорено 22 Декември, 2007 Не забравяйте, че скоро ние младите ще сме на власт Тогава ще дойде времето в което да си спомняте кой какво заслужаваи да не го подминавате с усмивка Бъдете над тези неща,и не си хабете нервите със всяка селска душица по нашите улици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #9 Отговорено 22 Декември, 2007 Не забравяйте, че скоро ние младите ще сме на власт Тогава ще дойде времето в което да си спомняте кой какво заслужава и да не го подминавате с усмивка Бъдете над тези неща,и не си хабете нервите със всяка селска д Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #10 Отговорено 22 Декември, 2007 ... или най-малкото , че нямате толкова кинти в джоба ви ...Пожелавам ви весели празници и да посрещнете яко новата година Това е ясно и който го отрече сам се заблуждава според мен , но за другото - НЕ . Може и да не ми пречи на мен лично , но ако някъде помете някой ..... дали ще е същото ?Законите са измислени , защото е нужно да има някакъв ред . Колкото и на всеки от нас да му се иска да прави каквото си иска , да минава пред другите , да стига 5 пъти по-бързо ... това не може да се случи или поне не трябва да се случва ! България е на 1во място в света по смъртни случаи по улиците ... и не е повод за гордост. Слушал съм достатъчно случки за точно такива , които се мислят за безсмъртни и после става мазало и има невинни жертви ..... така че хайде да не си прави всеки каквото си иска . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #11 Отговорено 22 Декември, 2007 Подкрепям Уепъна и Маддога напълно ... защото такива хора са неконтролируеми ... няма място за завист или квото и да било ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #12 Отговорено 24 Декември, 2007 Мислълта ми беше - : Докато не наруши вашето лично пространство ! , и явно трябваше да вметна , че като наруши личното пространство и се метне на колегата шофьор , който е карал пред теб и ти си видял случката , като съвестен и съпричастен гражданин спираш и чакаш КАТ , чакаш следователи да ви пише като свидетел на птп-то или грабежа и т.н. От вас колко ще го направят ? В крайна сметка сме от един отбор и посланието ми е беше да го караме с по-малко нерви , за да не допринасяме за статистиката за най-много хора починали от инфаркт и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове