Jump to content
weapon R

Какво видях днес?

Recommended Posts

Докато си карах по обяд на Околомръсното,в насрещната лента ми се видя някакъв огромен силует-нещо като 4ерен облак :D След около минута вси4ко се изясни,беше огромен 4ерен Хамър с огромни 4ерни гуми и грандомански Американски тунинг.В първия момент се сетих за мъките в които е по4инал нашия колега и приятел,когато се е сблъскал с огромната решетка на Ставийски,НО в следващия миг видях нещо което ме срази и даде повод за тази тема.Вместо регистрационен номер отпред Хамъра имаше табела с изрисуван 4ЕРЕП С ПРЕПЛЕТЕНИ КОСТИ :D:D:D Опитах се да видя кой е този който го кара,но сами се сещате 4е прозорците бяха напълно 4ерни.Кой е този който си позволява да бъде над закона и вси4ки нас в България.На какво прили4а това..........нали се сещате ако аз нормалния Софийски дришльо подкарам без преден номер или такъв на който има изрисуван 4ереп с преплетени кости и напълно затъмнени джамове....какво ще стане с мен и колата ми :D Кой позволява и продължава да толерира това беззаконие и докога...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

поредния безумец - кой знае чий депутатски синковец се крие зад черните прозорци

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Доколкото знам, ако колата е с американска регистрация и то в подходящия щат (май във Флорида беше така примерно), няма задължение за преден номер, само заден. И съответно явно въпросният си кара колата тук с пълномощно от американския собственик, вместо да слага български номера. Което в никой случай не го прави по-малко селтак, разбира се.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То чак смешно да ти стане за него. :D :D :D Сигурно си мисли,че е голям гъзарин. Като тираджиите дето си слагат номер с името си над таблото. ;):D :D То пък и возилото му като ТИРПълен палячо.

Редактирано от Slayer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В наща мила родина подобни изцепки се смятат за престижно-гъзарски :huh: при това безаконие и изпростяване на нацията няма нищо чудно че само простотията копираме от другите страни :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vanko_2

За съжаление тея неща няма кой да ги промени :huh: . Ние гледаме и се ядосваме и единственото което можем да направим е да теглим по някоя хубава балканска псувня и тва е... Давам ви пресен пример. преди ден два се прибирам към нас. Стигам Т образно кръстовище. Намирам се в еднопосочно движение и ще завивам наляво, имам знак номер 1. трябва да изчакам тези отляво да застана до острова да изчакам тези от дясно и да мина.. до тук добре минавам заставам до острова до мен се престроява още една кола ( няма нищо все пак има място пък и имаше доста задръствания не му се сърдя на човека) и ние си чакаме колите от дясно... Обаче в един момент от наше дясно ни заобикаля ДЖИП с бясна скорост засича тези които идват от дясно засича нас и с въртене на гуми отпрашва .... съответно в далечината виждам как изпреварва в насрещното всичко което има за изпреварване и се губи в мрака... Единственото което ми остава да направя е да излея куп цветущи гнусни псувни по негов адрес ( на глас ), да му пожелая да се пребие някъде и да се ядосвам... Също ми се искаше да го изкарам и да му разбия главата в капака, обаче се сетих че или ще тежи 200 кила и ще ме пребие или ще ме гръмне и после ще го изкарат самозащита... И ми стана още по криво как за такива хора всичко е позволено и това че караш джип за 100 бона ти дава правото да колиш и бесиш и да застрашаваш живота на невинни хора... абе колкото повече пиша повече се ядосвам. Знаете за какво ви говоря... :huh::P;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този не е просто грандоман.Това са изроди които са за затвора.Защото такива изроди мачкат хора по пътищата,карайки през всякакви правила и закони.И ако се срещна челно с такова нещо най-много да му охлузя боята,а аз ще съм на кюфте.И да,нещата няма кой да ги промени.Няма кой,освен ние.Като първо впрегнем говедата дето се помещават в цирка наречен парламент да работят и второ да спре да ти пука колко кила е тоя в джипа.Както ми е писнало напоследък,ако някой такъв ми сече пътя по начин който ме накара да спра така че не дай си Боже да си ударя детето(което постоянно возя) и ако след това съм в състояние да ходя ще го запозная с тръбата дето си я возя до шофьорската седалка.Това че е 200кг и кара талига за 200х.лв. не го прави повече човек от мен или теб.Всички лайнари няма да им пука за нас,докато на нас ни пука кой на кого е син и колко скъпа каруца ползва. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не забравяйте, че скоро ние младите ще сме на власт :huh: Тогава ще дойде времето в което да си спомняте кой какво заслужаваи да не го подминавате с усмивка :P:huh: Бъдете над тези неща,и не си хабете нервите със всяка селска душица по нашите улици ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Не забравяйте, че скоро ние младите ще сме на власт :huh:

Тогава ще дойде времето в което да си спомняте кой какво заслужава

и да не го подминавате с усмивка :huh::P

Бъдете над тези неща,и не си хабете нервите със всяка селска д

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

... или най-малкото , че нямате толкова кинти в джоба ви :huh: ...Пожелавам ви весели празници и да посрещнете яко новата година :huh:

Това е ясно и който го отрече сам се заблуждава според мен , но за другото - НЕ . Може и да не ми пречи на мен лично , но ако някъде помете някой ..... дали ще е същото ?Законите са измислени , защото е нужно да има някакъв ред . Колкото и на всеки от нас да му се иска да прави каквото си иска , да минава пред другите , да стига 5 пъти по-бързо ... това не може да се случи или поне не трябва да се случва ! България е на 1во място в света по смъртни случаи по улиците ... и не е повод за гордост. Слушал съм достатъчно случки за точно такива , които се мислят за безсмъртни и после става мазало и има невинни жертви ..... така че хайде да не си прави всеки каквото си иска .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR

Подкрепям Уепъна и Маддога напълно ... защото такива хора са неконтролируеми ... няма място за завист или квото и да било !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мислълта ми беше - : Докато не наруши вашето лично пространство ! , и явно трябваше да вметна , че като наруши личното пространство и се метне на колегата шофьор , който е карал пред теб и ти си видял случката , като съвестен и съпричастен гражданин спираш и чакаш КАТ , чакаш следователи да ви пише като свидетел на птп-то или грабежа и т.н. От вас колко ще го направят ? ;) В крайна сметка сме от един отбор и посланието ми е беше да го караме с по-малко нерви , за да не допринасяме за статистиката за най-много хора починали от инфаркт и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...