vanko_2 0 #1 Публикувано 19 Декември, 2007 Колеги знам че има хиляда теми с разхода на д15з3 именно на това се основава и темата която пускам. откакто я купихме гори 8-9 градско и тая вечер като заредихме даде 10/100, което малко ме озадачи имайки предвид това което съм чел из форума. Незнам на какво се дължи и искам да питам според вас дали е нормално. Взимам и факта че последните дни много паднаха температурите. Също колата се кара по 15 20 км на ден от единия край на Пловдив до другия само че сутрин и вечер в най- натовареното движение (от 1-2 месеца е някакъв АД). Може би разхода се дължи на студа и че колата няма време да загрее, натоварения трафик и прочие, но все пак споделете как ви се струва? Защото тук чета за 7-8/100 и моята кола нещо ме плаши. За ламбдите също четох, но според мен ако беше заминала ламбдата щеше да дава някакви космически цифри... а и мисля че даже е сменяна скоро. Та ако ви се занимава споделете как ви се струва този разход че нещо съм се шашардисал уж карам икономик пък... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox #2 Отговорено 19 Декември, 2007 точно така аз имам същия мотор и сега гори около 10 в града имаче извънградско неми е давала повече от 5.3 колкото и да бързам-карай със здраве и не му мисли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radeon4o 22 #3 Отговорено 20 Декември, 2007 здравейте колеги аз също има сивик англичанка със същия двигател. При мен разхода също е 10 в града ... отначало си мислех, че нещо не е както трябва също като вас, но вече се убеждавам, че всичко е ОК. Извънградско - 5-5.5. Айде да си ги карате със здраве и много икономии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #4 Отговорено 20 Декември, 2007 не го мислете, това реално си е икономично... аз в момента давам 11+ градско, 6.3 извънградско, така че спрямо това, вашите разходи са поне 1/100 надолу, следователно са икономични Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanko_2 0 #5 Отговорено 20 Декември, 2007 Мерси за отговорите колеги сега вече съм по спокоен а колкото до 1нет ... и аз давам 1 кило разход отгоре за 30-40 кончета+ под капака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове