Guest Geo #1 Публикувано 19 Декември, 2007 честитка със здраве и успехи. Честити празници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #2 Отговорено 19 Декември, 2007 Честито колега и аз съм на тази вълна ,и знам как се чувстваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Demon 4 #3 Отговорено 19 Декември, 2007 :P Честотооо....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #4 Отговорено 19 Декември, 2007 ехххх тази коледа................ честито и много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #5 Отговорено 19 Декември, 2007 (Редактирано) бравос, да е безаварийна PS: тази реколта колко вървят в момента? Редактирано 19 Декември, 2007 от Restless Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slavianko #6 Отговорено 19 Декември, 2007 Честито колега и аз съм на тази вълна ,и знам как се чувствашИ аз и аз знам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mi6o #7 Отговорено 19 Декември, 2007 бравос, да е безаварийна PS: тази реколта колко вървят в момента? Тази реколта с пазарлък около 16 хилки Но пък си ги заслужава до последната стотинка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове