Jump to content
Милев

Колеги...грях ми е...

Recommended Posts

Грях ми е на душата колеги...не можете да си представите какво унижение е за мен това. Купувам и препродавам Рено. Лъжа хората да си купуват тези клозети. Рено е толкова проклета кола...това като хванете италиянските и френските коли всичко е тоалетни. Не стават за нищо. Как може разумен човек да направи мотор, който хем не е мощен хем харчи много. Това само може един французин да го направи. Баща ми е автомонтьор и...когато ремонтира Рено, Пежо...и други френски клозети му гледам реакцията. То е логично да не остане една майка на конструктор ненае*ана. Толкова хаотично и безцелно поставени по двигателя и около него неща не бях виждал. За никой не е тайна, че когато се сменя ремък на тези автомобили...едва ли не целия двигател трябва да се разопакова. Сега ще взимам едно...2000 година ДЦИ...пак ще лъжа хората, че това е хубава кола... изобщо ще ги излъжа, че е кола...грях ми е...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

или се премери,че трябва да мамиш или си напусни работата.друг избор АЗ поне не виждам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Сега ще взимам едно...2000 година ДЦИ...

Не искам да съм на мястото на тоя дето ще му сменя ремъка :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един приятел кара Рено Модус, едно криво такова, на нищо не прилича, обаче е ново, на две години. И миналата седмица му изгоря крушката на единия фар. И знаете ли какво стана? Отиде да му свалят предната броня, защото друг начин да се смени крушката просто няма! А знаете ли какво стана тази седмица? Изгоря му другата крушка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един приятел кара Рено Модус, едно криво такова, на нищо не прилича, обаче е ново, на две години. И миналата седмица му изгоря крушката на единия фар. И знаете ли какво стана? Отиде да му свалят предната броня, защото друг начин да се смени крушката просто няма! А знаете ли какво стана тази седмица? Изгоря му другата крушка.

:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

крушки ще се намерят в хоремага, ама какво правим ако се скъса главният ластик :(ПП. Парите дето ще вземеш от реното не ги потурчвай (като рено) ами по добре в нещо жапонско

Редактирано от NASAKOTO.YAKATA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 323f-fan

Хи хи хиии,няма толкова смешна кола.1.4 16кл не може да върви колкото на брат ми 323-ката 1.6 на метан.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега ще взимам едно...2000 година ДЦИ...

Не искам да съм на мястото на тоя дето ще му сменя ремъка :(
Тоя е ....баща ми. Отврат е. Преди време ми смени ремъка на хондата, която имах. Нито една псувня. Преди 3 дни сменяше ремъка на едно клио 99-та, което също продадох...80% от думите псувни през цялото време а другите 20% на глас се чудеше как може такива идиоти да правят коли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха ха и ние търкаляме едно Ренде 11 в къщи, дето се разпада. Няма такъв таралясник. Аиде да си намирам работа че да си купувам кола че на тая нямам желание никво да се качвам. А лятото за кратко продавах Тойоти, ама нови от шоурума. Верно че не беше Хонда и за тва и на мен ми беше малко криво, ама поне знаех че е второто или третото най-добро заедно със Субару след Хонда. Идваше ми като ме питат: "коя е най-добрата Тойота?", да има кажа: "Ми Хонда е най-добрата." Доиде един пич да си купува Хайлукс Пикап, то пък се оказа че има Акорд 2.4, ЦР-В, още един Акорд 6 и като се отплеснахме на тая тема, в шоурума на Тойота :( накрая ми вика: "Абе пич, ти си объркал шоурума май!" :P Та горе-долу знам как се чустваш. А за Рено не ми говори изобщо, напатил съм си с нашто. Тва анти-автомобил, стои по долу от Голфа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз преди да си взема хондата, щях да купувам Клио 94година...като го закарахме на технически преглед.... майката ми разплакаха, давам 2 бона за колата и още толкова за ремонт на ходова част,карета,полуоски..... и се отказах.След това попаднах на моята,закарах я при Омбре на оглед - той вика, че тя слънчак за тия години ве,каде я намери :eat: иии така, много съжалявах за реното, защото адски много исках кола, ама....ето защо не съм го взела :eat:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига негативизъм бе хора! Пак почнахте да плюете :eat: Аз имам много-повече основания да ....ама не е тука мястото! Нека не ставаме като някои други форуми, моля ви :eat:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...