MAD DOG 445 #1 Публикувано 17 Декември, 2007 Да са ни живи и здрави,заедно с тоя дет ми е свил ник-а... В първия момент като го видях се зачудих кога съм роден... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DNL #2 Отговорено 17 Декември, 2007 Аре наздраве брааатт ..Опа...май обърках кучетата ...Ае пичове разберете се моля ви кой е Маддог и кой е Маддог...1..2...3...4...5...6...7....8 щото изпадам в ситуация. Нищо де - да ти е честито, който и да си ! Наздравейййййй ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #3 Отговорено 18 Декември, 2007 Опа и аз се обърках да ге..ма карай ...всички кучета да са здрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #4 Отговорено 18 Декември, 2007 Наздраве и всичко най най както се казваП.С. аве вие двамата още ли сте пияни е не изтрезняхте ли вече ( ресара и днл ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #5 Отговорено 18 Декември, 2007 Живи и здрави,весело изкарване на празника.На ония дивак от Несебър искам да му пожелая да бъде все така луд и забавен.Бъди щастлив приятелю,ти и цялото ти семейство :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #6 Отговорено 18 Декември, 2007 Да сте живи и здрави,честит празник на всичките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #7 Отговорено 18 Декември, 2007 Честито на ражденниците и най -вече на Емко!Да си жив и здрав приятелюСамо сбъднати мечти!Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #8 Отговорено 18 Декември, 2007 Преди всичко ви желая мнооо здраве, то другото само ще се нареди,Живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #9 Отговорено 18 Декември, 2007 Живи и здрави и само яки Хонди да карате! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #10 Отговорено 18 Декември, 2007 честито на всички рожденници, специални поздрави и 2 мастики от мен за Емко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #11 Отговорено 18 Декември, 2007 да сте живи и здрави,а за Емко,всички негови желания са мойте пожелания. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #12 Отговорено 18 Декември, 2007 Ч.Р.Д Да сте живи и здрави много щастие и късмет.)) ЕМКО наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emko 8 #13 Отговорено 18 Декември, 2007 Благодаря Ви пичове за искренните пожелания. Пийнах днес за всеки по едно (че и повторих по няколко пъти )впрочем се чувствам малко кофти, за пропуска от миналия уикенд, но си мисля, че ще наваксам. Айде живи, здрави и щастливи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #14 Отговорено 19 Декември, 2007 Чакай с последния влак и аз една честитка ! ... а миналия уикенд верно изтърва мой ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове