Jump to content
Guest prelude

Тема за размисъл и помощ

Recommended Posts

Guest DjSprite

Колега до колкото съм запознат 2,3 има само USA версията и е икономи4ен Vtec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivan74

В момента карам F22 и съм много доволен,харчи доста но и дърпа.Нямам информация за 2,3i

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Benji

карам F22B5 и съм страшно много доволен автомобила е мечта а за 2.3 нямам поглед и немога да кажа нищо.но каквото и да е успех :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте на всички. Не исках да се издавам но все пак реших да се посъветвам с вас колегите от форума кой от двата мотора да си избера че тука се заформи много голяма дилема и не мога да преценя плюсовете и минусите на двата мотора. Та както може би се досещате тайната беше че ще сменям сивика с акордеон и не мога да реша кой мотор да си избера 2,2 - 150 коня или 2,3 - 158 коня. Та ако имате поглед върху този тип мотори то моля дайте съвет кой да си взема та му скачам на врата по-скоро. Благодаря предварително за отговорите които знам че ще бъдат компетентни, а после обещавам да почерпя :cool:

... я ти се показа най накрая нови момчета идват на сбирките а старите се изпокриха с който и двигател да избереш МИТАКА каза,че всички ще ни мачка мен на задна скорост ще ме пробвал:cool: Редактирано от Еди Ведър

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич,аз много се чудих по тоя въпрос и накрай взех та скочих на Н23 :cool: Още нямам впечатления,но скоро ще имам :cool: Много питах и разпитвах за този мотор и все противоречиви мнения,за това реших да бъде такъв,па квото ще да става :huh: Скачай на квото си решил и това е!Успех!

Редактирано от policeman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговорите но все пак останах замислен. Имах желание за 2,3 (Н23А) но много лоши отзиви чувам за него та не знам какво все пак да избера. А май най-добре ще е да си намеря Н30 V6 :unsure: . И още нещо само швейцарската версия ли има 4WS ? POLISMAN като пристигне колцата да прескоча до плевен за едно завойче че не може да ми мине пустия мерак :dry: . Айде със здраве на всички и карайте УМНО че по пътищата ни голяма касапница. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...