Jump to content
Jorski

Търся Manual за Civic Ej9, D14a4 96-98

Recommended Posts

Ако случайно на някой от вас му се намира едно копие в PDF или друг формат, ще съм много благодарен да ми го прати на пощата gjorski@gmail.com10x

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 6 генерация има service manual , но не и за тоя мотор ..... поне не съм срещал досега.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ъм търсил там,но май не намерих.Наистина някой ако има такова нещо да го сподели и снас:)))Добре си се сетил за темата!! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами да, из интернет има само за сивиците за американския пазар, а там нямат 1.4 и 1.5 двигатели. Поне моя 1.5 малко прилича на 1.6.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да така е.моето ръководство е на италянски:cool:(((

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aма вие за user manual ли говорите бе хора ...... ?Това дето ви го дават с колата е user manual .... и общо взето друго полезно освен това как се закопчават колание и как се пуска радиото не намерих :unsure: Истината е в service manual-а ... където е обяснено отде идва топлото :dry:В интерес на истината на мен и това за американските хонди засега ми върши доста добра работа, макар да не е 1:1 същото.

Редактирано от Rust

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моето също е на жабарски :unsure:

на теб нали ти изпратих едно преди време - общо ли беше или за Д14А4?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сърча му е майката амаайде

Ами това изглежда полезно, но ми иска pass. Иначе доста се порових и аз намерих едно полезно, но то е за EJ6, EJ7, EJ8. Почти същото де. Ако искате мога да пратя по maila, че е баято. :eat:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, надявам се след толкова време сте намерили решение на проблема за service manual за d14a4, ако някой има такова нещо го моля горещо да ми го прати, защото сам свалил всичко възможно, и нищо не съответства!Ще съм много благодарен ако успеете да ми помогнете! Ето и връзка с мен d.dimitrov@windowslive.comПоздрави на всички! :honda:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

сега търсих ръководство за да видя кои точно са свещите на един икономик и намерих това

В Civic 1995-97 Service Manual, което е за англичанките, има за D14A2, не е A4, но може и да ти свърши работа, както и на всички колеги с англичанки.

А в Honda Civic (96-98) Service Manual и Civic EJ6, EJ7, EJ8 (96-00) Service Manual има инфо за японските хеч, седан и американското купе, но само за D16 моторите.

Редактирано от Izanagi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да извадим темата от прахта , никой ли все още не не открил такова ръководство (сървис менуал) ? 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...