M_I_T_A_K_A 6 #1 Публикувано 13 Декември, 2007 Явно няма желаещи за хижа този месец и срещата си остава класически стил. Дата 16.12.2007 год. (неделя) мястото е същото (Паркин на ТВ кулата) от 12:30 часа и там ще решим на къде да се отправим. Надявам се да сме повечко, защото явно ще ни е последна за тази година и да се представим подобаващо, а от догодина започваме наново и дано да успеем да подобрим цифрата на присъстващите на първата ни срещаЩе помоля някой от модераторите, да постави темата като важна. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #2 Отговорено 13 Декември, 2007 ок аз ще съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #3 Отговорено 13 Декември, 2007 (Редактирано) и аз ще се постарая да доида ако до тогава сам се варнал от софия. Редактирано 13 Декември, 2007 от speedy gonzales Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat'koko 0 #4 Отговорено 13 Декември, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DESO D15B2 0 #5 Отговорено 13 Декември, 2007 ще бъда точен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #6 Отговорено 13 Декември, 2007 И аз ще доида Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #7 Отговорено 14 Декември, 2007 За сега и аз съм в кюпа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phillip 1 #8 Отговорено 14 Декември, 2007 (Редактирано) Аз съм савсем новичък във този форум и щте доида да видя за какво става дума,наскоро си купих колицата и за сега сам доволен ще се радвам да се видим. Редактирано 14 Декември, 2007 от Phillip Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest descender #9 Отговорено 14 Декември, 2007 Предполагам,че и аз ще присъствем ..............ако успея да избягам от жената. За хондето 60 км. са не повече от 25 мин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #10 Отговорено 15 Декември, 2007 я колко нови фенове а старите кучета никакви ги няма да не сте разпродали Хондите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat'koko 0 #11 Отговорено 15 Декември, 2007 Абе какво стана с Хари беленския ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #12 Отговорено 15 Декември, 2007 Абе какво стана с Хари беленския ?....ми грижи се човека да имаме електроенергия през зимата явно няма почивни дни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #13 Отговорено 15 Декември, 2007 Колеги,аз няма да мога да доида,ще трябва да бъда на работа и утре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat'koko 0 #14 Отговорено 15 Декември, 2007 Абе какво стана с Хари беленския ?....ми грижи се човека да имаме електроенергия през зимата явно няма почивни дни Абе то това добре ама не съм го виждал отдавна да се включва в дискусийте затова попитах. Да не си помисли,че като не се обажда сме забравили за него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iasho 7 #15 Отговорено 15 Декември, 2007 И аз ще присъствам , само че ще бъда с другата си фенска кола , щото на нея поне имам стикери , докато на хондавелката ВСЕ ОЩЕ НЯМАМ ! ! !П.п. Това с големите букви в никакъв случай НЕ се отнася за Митко , той е "сериозно момче" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #16 Отговорено 16 Декември, 2007 Момчета тоя сняг може да ми създаде проблеми с идването до града нямам зимни гуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър #17 Отговорено 16 Декември, 2007 ми Яшо каза,че може да дойде да ме вземе ама ако не успее ще ви пиша по мобилния да не ме чакате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове