Jump to content
Guest dotzula

Акумулатори

Recommended Posts

Guest dotzula

Здравейте,

 

тъй като си търся акумулатор и попрегледах темите, които не са особено изчерпателни, ми се иска да направя едно предлижение: Хубаво ще е да се сложи едно допълнение към темата на 1net в раздел "Технически въпроси / Полезни технически теми / Погледни първо тук" с раздел акумулатори? Раздел в който на когото му се наложи ще може да отвори и разбере за съответния модел Хонда, кои ампераж отговаря най-добре, марки, размери, и места за закупуването им. Както и предлагащи "зареждане" места. И т.н.... клеми и кой с каквото може да помогне и допринесе със знания и/или опит. Какво ще кажете? Одобряват ми Модераторите идеята?

 

п.с. Ако пък вече има такава изчерпателна тема и аз не съм попаднала на нея, то се извинявам, че ви загубих времето, докато изчетете до тук. :boxed:

И Весели Празници на всички ни!! :argue:

Редактирано от dotzula

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за цял раздел няма да стане, но ако имаш такава информация, пусни си една тема в технически въпроси и помоли хората да добвят каквото знаят, а на мен най-лесно ми е да добавя линк е "полезни технически теми" и ако е необходимо да почиствам чат пак оффтопика ако има такъв.А може и нещо да не съм ти разбрал идеята...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята си ми я разбрал прекрасно - точно това имах предвид. За съжаление аз информация нямам, а търся такава. Но идеята ти с "пост" по темата ще я осъществя и дано се получи желания резултат. :ph34r::)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...