Jump to content

dotzula

Фен
  • Мнения

    76
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно dotzula

  • Ранг
    щуротия
  • Рожден ден 8.08.1978

Profile Information

  • Кара
    Vti hatchback '96
  • Пол
    Женски
  • Място
    София

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Skype
    нямам
  1. Продавам два чифта фарове. Eдните са "Ange Eyes", a другите са обикновенни. Фаровете са за Сивик '96-'98 (преди "face lift - a"). И двата вида са употребявани и ползвани на Сивик '96 - "японка". Няма пукнатини по стъклата и фаровете са в доста прилично състояние. "Angle Eyes" - а са отваряни, за да им се полират стъклата отвътре. Пробвани са след това и не влиза вода! "Ange Eyes" - 100 лв. Обикновенни - 50 лв. Няколко снимки на "Ange Eyes"-а: Ето ги и обикновенните:
  2. Е, значи живота продължава с пълна сила ... и обърни малко внимание и на колежката, не само на Хондите
  3. Съфорумецът със седана 1,6 с Пловдивска регистраця 1367, помотаващ се в задръстването около баня Мадара на 10.Юли, в София - заради дамата до тебе ли беше така сдържан и неприветлив, та не пожела да отвърнеш на скромната ми усмивка? Загледа се в йероглифите, отзад на хечбека ми, може би и в обозначителните надписи, говорещи за това, какво има под капака отпред, но не успя да видиш съклубния знак? Ами, той е от другата страна, но дори и без него - поздрава на пътя, си заслужава ответ, не е ли така?
  4. Сърдечни благодарности 'Maks' !!
  5. Ако някой е запознат и знае магазини във Виена за части на Хонда, много ще се радвам на съдействие и информация.Благодаря предварително!
  6. Аз пък пиша малко посърнала и учудена. Откакто съм с новата си Хонда, все чакам да си "намеря майстора" на пътя. Интересно нещо ми се случи вчера. Задминах една астра хеч (не от новия модел) по магистралата към Благоевград и после в града го гледам момчето се бичи - газ да ме настигне. Добре, аз си спазвах ограниченията, защото както е тръгнало, скоро ще остана без книжка. Щом излязохме от града, газ - и двамата в гонката. Странно ми се стори, че докато дърпам на трета, до прекъсвач - той е зад мене, после, когато включа 4та, картината се променя - аз дръпвам с около кола, кола и 1/2. Но и той се държи. Така си карахме до "летищтето" на Усойка. Бях го пуснала отпред малко преди този участък, защото исках да видя надписите му отзад и ми се искаше там да го догоня и да го дръпна зрелищно. Той беше с три коли пред мене, аз се позабавих малко, защото и други ползваха терена за изпреварване. Трябва да ви кажа, че изцедих Хондичката на 'мах' - от 3та - до прекъсвач, 4та - пак така и после 5та. Догоних го, но чак в края на 'летището'. Да ви кажа - не очаквах астра така да върви. После отбихме и си поприкаювахме. Той каза, че сток е 150кс, но е с чип, спортни колектори и цялостна спортно - въздушна система. С тези подобрения колко коня биха се вдигнали? Не ми хареса астра да ми се перчи и то достойно
  7. На хондите слабото място са им ламарините, които умишлено са направени по-тънки с цел да поемат удара при произшествие. (поне така обичаме да си мислиме ние - хондаджиите). Особено това местенце, за което споменаваш ти - при калниците. Питаш дали на някого му се е случвало - доста позитивни отговори ще получиш, уви. Решението според мене е едно-едничко - намираш си "читав" майстор бояджиотенекеджия, оставяш му я да изчисти хубаво ръждата и да ти я боядиса. И така до следващия път. Важното е да не се изчаква дълго, с надеждата, че времето лекува, тъй като в комбинация с него и нашата собствена немарливост се прибягва до заварки и др., по-сериозно неприятни неща.
  8. Ето ти един примерен списък за обмисляне:vredestein snowtrack 2good year ultra grip 6,7 (индикация за годината на производство)michelin (серията alpin)nokian WR G2dunlop wintersportpirelli snowcontrolsawa eskimobf goodrichспоред мене определено си заслужава да дадеш повечко пари за гуми, тъй като инвестицията е многогодишна. Веднъж ще ти се наложи да се измъкнеш от някоя преспа и само ще те е яд, че не си дал няколко лева повечко, когато е трябвало!
  9. Моя съвет е да поразгледаш какво предлагат ТОУО и по-специално този Модел
  10. При тази влажност на въздуха е добре, когато си паркираш колата, да си оставяш шлюзите за прихода на въздух отвън отворени, за да има "проветрение" колата. Когато са затворени, влагата си остава в колата и полепва по стъклата отвътре, понеже няма къде да иде. Това беше причината на мене да ми замръзват така.
  11. Браво х 100!! Браво за идеята, браво за ентусиязма, браво за труда, браво за усърдието и браво за резултата Смятам, че желаещите няма да са малко! Аз лично съм от тях. Само наистина ако може още малко снимки и по-подробно инфо (цена).
  12. Благодаря на Боги!Някакви други предложения?
  13. Никой ли не си е слагал халогени допълнително?!
×
×
  • Създай нов...