zombiex 17 #361 Отговорено 3 Април, 2011 Здравейте колеги днес неможах да дойда в хасково да се запознаем но се надявам другата неделя да дойда да се похваля днес пробвах колата за пръв път на дълъг път и върви чудесно оспях да вдигна 200 на газ и предполагам че щеше да вдигне повече но ме достраша и забелязах че при тая скорост ми трака нещо на шофиорската врата проверих всички оплътнения са здрави дали някой от вас е имал същият проблем и да сподели от какво може да е Днес имаше ли наистина картинг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #362 Отговорено 3 Април, 2011 Здравейте колеги днес неможах да дойда в хасково да се запознаем но се надявам другата неделя да дойда да се похваля днес пробвах колата за пръв път на дълъг път и върви чудесно оспях да вдигна 200 на газ и предполагам че щеше да вдигне повече но ме достраша и забелязах че при тая скорост ми трака нещо на шофиорската врата проверих всички оплътнения са здрави дали някой от вас е имал същият проблем и да сподели от какво може да е Днес имаше ли наистина картинг Имаше източноевропейски шампионат,http://www.haskovo.net/?module=news&action=details&id=78289и карай по-бавно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kirkov 0 #363 Отговорено 3 Април, 2011 Много кофти работа Хубене,виж в мобилето има обяви за Пловдив на хора, които продават само части за хонда.Провери там или си пусни обява "купува" или "подарявам" може да се намерят някой горин колега да си намери на добра цена или даже без пари.Мерси, Спасе ще се поразгледам в мобилето и може би ще пусна тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #364 Отговорено 3 Април, 2011 Много кофти работа Хубене,виж в мобилето има обяви за Пловдив на хора, които продават само части за хонда.Провери там или си пусни обява "купува" или "подарявам" може да се намерят някой горин колега да си намери на добра цена или даже без пари.Мерси, Спасе ще се поразгледам в мобилето и може би ще пусна тема в свиленград има 2 хонди за части,ако искаш мога утре да ида да питам за цена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zombiex 17 #365 Отговорено 7 Април, 2011 Ще се сабирате ли тази неделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #366 Отговорено 7 Април, 2011 на по бира за изтрезняване от маратона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #367 Отговорено 8 Април, 2011 (Редактирано) Към 20 април се прибирам с людЪ да слагам състезателните гуми! Редактирано 8 Април, 2011 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #368 Отговорено 10 Април, 2011 Ше направим ли кафенце? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #369 Отговорено 10 Април, 2011 ще направим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #370 Отговорено 10 Април, 2011 кога и каде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #371 Отговорено 10 Април, 2011 в 17;00 на Ромпетрол Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #372 Отговорено 10 Април, 2011 Днес чакаме нова циганийка в групата. Издавам малко от нея. Uploaded with ImageShack.us П.П.Бивш голфаджия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #373 Отговорено 15 Април, 2011 кво ше правим тая неделя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #374 Отговорено 15 Април, 2011 Аз ще съм на работа, като касиерка , че нещо изпитвам липса на персонал.Които иска може да заповяда след обяд да пием по кафенце. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #375 Отговорено 15 Април, 2011 няма хонда .. трябва да чакам до сряда за основен ремонт!нямам канал и ще полодея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #376 Отговорено 17 Април, 2011 (Редактирано) а,кой мина днес с белия лебед покрай Ромпетрол бе айде в 17:00 на Рома до Спас да се видим Редактирано 17 Април, 2011 от kytila 8. Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Има бутон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #377 Отговорено 17 Април, 2011 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denis_90 0 #378 Отговорено 17 Април, 2011 Тоя път и аз идвам вече! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #379 Отговорено 18 Април, 2011 Няма кинти за бензин ... прелюда остава в София .. ще се появим с една VTI-ка Нали неделя ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #380 Отговорено 18 Април, 2011 да колега всяка неделя се събираме.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #381 Отговорено 18 Април, 2011 Защо не се разходите в неделя до Леново ще се организираме с пловдивската група и асеновградчани и ще си направи малка регионална среща с драгче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #382 Отговорено 18 Април, 2011 Саше тва ся нарочно ли го правиш(защото знаещ че ще съм в разработка.. Базикам се ) айде другата седмица... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #383 Отговорено 18 Април, 2011 Идеята е направо супер, но точно на Великден ли?То тогава само за бира(ракия) и агнешко(сшинско) мислиш.Дайте да го измислим за някоя сруга идея.Ники,днес си взех частите и в четвъртък почвам да разглобявам, ако мовеш ще трябва да удариш едно рамо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #384 Отговорено 18 Април, 2011 от ремонт в ремонт..няма проблем тъкмо имам намерение да съм я зглобил до сряда вечерта... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #385 Отговорено 18 Април, 2011 Защо не се разходите в неделя до Леново ще се организираме с пловдивската група и асеновградчани и ще си направи малка регионална среща с драгче !!! Ако знаеш откога им мрънкам за разходка и все оправдания... !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #386 Отговорено 18 Април, 2011 Подкрепям Спас,Великден е все пак,ако искате в понеделник следобед може да се видим с тез които не са на работа !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zombiex 17 #387 Отговорено 18 Април, 2011 Може,Може !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #388 Отговорено 18 Април, 2011 Подкрепям Спас,Великден е все пак,ако искате в понеделник следобед може да се видим с тез които не са на работа !!!За понеделник съм навит !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #389 Отговорено 18 Април, 2011 Момчета тази неделя великден верно ок за следващата се гответе ще направя организацията за пловдивчани и асеновград... А белия лебед ква разработка му мислиш толкова не гледа ли клипа как се разработва кола.... палиш да загрее да пусне перката и я почваш !!! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #390 Отговорено 20 Април, 2011 Моля, придържайте се към темата! Зачистих темата и не го обръщайте на чат.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zombiex 17 #391 Отговорено 22 Април, 2011 Ще се събираме ли в понеделник. И каде се намира това Леново и какво има там? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #392 Отговорено 25 Април, 2011 Малко фото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #393 Отговорено 26 Април, 2011 Какво става тука бе ? Тва да няма хонда среща а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #394 Отговорено 27 Април, 2011 Момчета на писта Леново ще се събираме в неделя в 13:00 с колегите от Пловдив и Асеновград, който желае нека заповяда да си направим една малка регионална срещичка :) Ако не знаете къде се намира звънкайте като тръгнете 0888018843 - Сако Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #395 Отговорено 27 Април, 2011 (Редактирано) Аз съм за ама само да успеем да кацнем на пистата Редактирано 27 Април, 2011 от ITI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #396 Отговорено 27 Април, 2011 (Редактирано) Ето я пистата момчета :) Това е като стигнете Първомай, вместо на дясно към центъра завивате на ляво и преди първото село още има отбивка на ляво за Поройна и след него сте на пистата в 13-часа ще сме на пистата Редактирано 27 Април, 2011 от Sako Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaracer 11 #397 Отговорено 27 Април, 2011 Колеги аз също съм от Хасково и имам мерак да дойда в неделя, но имам малко проблеми с документацията на колата(нямам застраховка) ако успея да направя до петък събота в неделя съм навит да дойда и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #398 Отговорено 27 Април, 2011 Айде с нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #399 Отговорено 27 Април, 2011 Ииии ся к'во на писта ли ке одим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zombiex 17 #400 Отговорено 28 Април, 2011 и аз ще дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове