atanasbe 99 #1 Публикувано 12 Декември, 2007 HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #2 Отговорено 12 Декември, 2007 Да, наистина - чак ми се прикара, нищо че съм жена ... "Чисто привличане" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F18 Hornet 3 #3 Отговорено 12 Декември, 2007 Много добър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #4 Отговорено 12 Декември, 2007 Да, наистина - чак ми се прикара, нищо че съм жена ... +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BatVill 0 #5 Отговорено 12 Декември, 2007 Наистина, много яко клипче.Да си призная и мотора ми се прииска да покарам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #6 Отговорено 12 Декември, 2007 Маааай-куууууууу......скокна ми сърцето... Ша има р-р-р-р, айде мацо, дай. :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #7 Отговорено 12 Декември, 2007 (Редактирано) Леле мамоооооо. Това си душевна Редактирано 12 Декември, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #8 Отговорено 12 Декември, 2007 Ринг динг динг динг донг мн яка "моторетка" даи боже всеки му! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #9 Отговорено 12 Декември, 2007 Да, наистина - чак ми се прикара, нищо че съм жена ... +1 Верно ли никоя дама няма да се изкаже колко сексистки е клипа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #10 Отговорено 12 Декември, 2007 (Редактирано) Да, наистина - чак ми се прикара, нищо че съм жена ... "Чисто привличане"Невиждам защо да не ти се прикара, без значение кое от двете. Какво като си жена П.П. 6+ за клипчето и за каката и мотора ... Редактирано 12 Декември, 2007 от sCoff Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #11 Отговорено 12 Декември, 2007 Верно ли никоя дама няма да се изкаже колко сексистки е клипа? Виж сега, колега, не мога да си изкривя душата и да кажа на бялото черно което си е красиво,красиво си е, пък който иска,да се засяга на сексистки теми иска ми се да видя поне една вдигната ръка против красотата в този клип Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #12 Отговорено 12 Декември, 2007 Aз ше дигна ръка.....щото така ми се прииска да ги обяздя и двете....лелееееее майкоууууу, а аз си мислех че тази вечер ше спя спокойно....да бе да, ето какво ше сънувам.......лелеееееееее как искам да го яхна....неее, да го яхам цела вечер, тоя моторЬ....а мацката ше си я оставя за десерт :ranting: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове