tiankata 7 #1 Публикувано 10 Декември, 2007 Здравеите колеги преди да си купя (хонда сивик д15б2 седан) 4етох за това ецу и днес реших да го видя този диод каде свети като се подаде на контакт да но... неможах да намеря каде е този диод никаде не ми свети нали без да се закасяват тези две жи4ки би трябвало пак да свети когато е на контакт. Имали вероятност да не работи ецу-то да се е прецакало , на снимките е показано каде е бушона за него 7.5 амп. този бушон беше изгорял когато купих колата смених го и не вждам да свети този диод. Помогнете сьс савети и идеи как се оправя ако не работи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 11 Декември, 2007 Като дадеш на контакт Chek-a светва ли ? Ецу-то но D15-ката мисля, че беше без прозорче и светодиод а се закъсява буксата и гледаш миганията на таблото,освен ако не е сменяно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AMD #3 Отговорено 11 Декември, 2007 да 4ека ми свети тоест лампата за бензиновата помпа? като дам на контакт ми светка една жалта лампа на таблото и се 4ува как ми зарежда бензиновата помпа ако не се баркам и след секунди загасва това ли е 4ека на ецу-то?Да после щом изгасва всичко си е наред ,ако има някакъв проблем, ще светне.За диагностика -закъсяваш куплунга и броиш броя на миганията на Chek-a Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #4 Отговорено 12 Декември, 2007 Куплунга си е куплунг, на село го наричаме "букса"ECU - Electronic Control Unit - по "нашенски" - "компютъра" на автомобила ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #5 Отговорено 12 Декември, 2007 Колега ако не ти работи компютъра на колата,няма начин и да ти работи колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #6 Отговорено 12 Декември, 2007 Колега ако не ти работи компютъра на колата,няма начин и да ти работи колата Сагласен сам с теб и аз така си го обяснявах но реших да попитам. Краи с тази тема ЕЦУ-то си ми ба4ка мерси за информацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #7 Отговорено 13 Декември, 2007 ....на кое казваш куплунг....а ти като задаваш смешни въпроси защо не се въздържаш от нападки към хората които ти отговарят?Не стига че си чел 5 за 4 (че да търсиш диод при 5ген) пък и се нервиш че някой ти е отговорил на лаишкия въпрос с малко повече от необходимото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #8 Отговорено 13 Декември, 2007 (Редактирано) Иакам да се извиня на Мишо с пребарзаното ми заклу4ение и острата ми реакция мерси за информацията и SORRY Редактирано 13 Декември, 2007 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове