Jump to content
tiankata

Ecu-то маи не ми работи

Recommended Posts

Здравеите колеги преди да си купя (хонда сивик д15б2 седан) 4етох за това ецу и днес реших да го видя този диод каде свети като се подаде на контакт да но... неможах да намеря каде е този диод никаде не ми свети нали без да се закасяват тези две жи4ки би трябвало пак да свети когато е на контакт. Имали вероятност да не работи ецу-то да се е прецакало , на снимките е показано каде е бушона за него 7.5 амп. този бушон беше изгорял когато купих колата смених го и не вждам да свети този диод. Помогнете сьс савети и идеи как се оправя ако не работи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като дадеш на контакт Chek-a светва ли ? Ецу-то но D15-ката мисля, че беше без прозорче и светодиод а се закъсява буксата и гледаш миганията на таблото,освен ако не е сменяно :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AMD

да 4ека ми свети тоест лампата за бензиновата помпа? като дам на контакт ми светка една жалта лампа на таблото и се 4ува как ми зарежда бензиновата помпа ако не се баркам и след секунди загасва това ли е 4ека на ецу-то?

Да :dry: после щом изгасва всичко си е наред ,ако има някакъв проблем, ще светне.За диагностика -закъсяваш куплунга и броиш броя на миганията на Chek-a

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Куплунга си е куплунг!!!, на село го наричаме "букса"ECU - Electronic Control Unit - по "нашенски" - "компютъра" на автомобила ти!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ако не ти работи компютъра на колата,няма начин и да ти работи колата :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ако не ти работи компютъра на колата,няма начин и да ти работи колата :confused:

Сагласен сам с теб и аз така си го обяснявах но реших да попитам. Краи с тази тема ЕЦУ-то си ми ба4ка мерси за информацията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....на кое казваш куплунг....

а ти като задаваш смешни въпроси защо не се въздържаш от нападки към хората които ти отговарят?Не стига че си чел 5 за 4 (че да търсиш диод при 5ген) пък и се нервиш че някой ти е отговорил на лаишкия въпрос с малко повече от необходимото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иакам да се извиня на Мишо с пребарзаното ми заклу4ение и острата ми реакция мерси за информацията и SORRY ;)

Редактирано от tiankata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...