Neroni 0 #1 Публикувано 9 Декември, 2007 От оня ден и аз съм вече с Хонда.Колата е Хонда Лого. 2000 година. Продадох си старата кола и на пазара Хондичката ми грабна окото.Спазарих я за 4500 лв. и не съжалявам.Мотора е 1.3 65 к.с.Сега се оглеждам за 14 лети джанти и мисля да сложа фолио на задните стъкла.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199230 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #2 Отговорено 9 Декември, 2007 Честито колега много безаварийни километри с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #3 Отговорено 9 Декември, 2007 честито и от мен със здраве да си я караш един съвет-попълни си града в профила-ако имаш въпроси ще е по лесно на колегите да ти помагат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sCoff #4 Отговорено 9 Декември, 2007 Честито ! Със здраве и много безаварийни.П.П. Дай малко инфо за колата (лични впечатления). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #5 Отговорено 9 Декември, 2007 Честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krisko #6 Отговорено 9 Декември, 2007 Честито ! Със здраве и много безаварийни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #7 Отговорено 9 Декември, 2007 Честито колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #8 Отговорено 9 Декември, 2007 много е добра, браво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mussi 0 #9 Отговорено 9 Декември, 2007 Няма две мнения,,,!! HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Accord6 #10 Отговорено 9 Декември, 2007 Честито колега и много безаварийни километри, а относно цената - направо си ударил Бинго! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zangara #11 Отговорено 9 Декември, 2007 Честито Честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INTEGRA_R 0 #12 Отговорено 9 Декември, 2007 честито колега и безаварийно каране.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Neroni #13 Отговорено 10 Декември, 2007 Честито ! Със здраве и много безаварийни.П.П. Дай малко инфо за колата (лични впечатления).Благодаря на всички. засега съм минал само 600 км, но колата е супер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #14 Отговорено 10 Декември, 2007 Логото кефи. Че е и черничко... Да ти е честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #15 Отговорено 10 Декември, 2007 Да ти е честита колега Това е марката А относно цената за кола на 7 години си е доста прилична Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest crX-files #16 Отговорено 11 Декември, 2007 безавариината... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #17 Отговорено 11 Декември, 2007 Браво,браво супер е Логото.Сподели колко хар4и тоя мъник. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове