Jump to content
No Limit Performance

За живота и хората по света

Recommended Posts

ми че ние се обичаме :) особенно като се съберем на маса около 10тина бутилка пещерска .. ей те колегите ще потвърдят за кво иде реч по националните :P :P ;) ;) абе от всичко де е свързано с обичта и любовта си има :D

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Живеейки, умирайки, през смях или сълзи,видиш ли го веднъж вече няма да си същия.Животът на скорост е точно такъв,тежък и труден, мръсен и долен.Моторен дъх!Така живея живота си.Не мога по никакъв друг начин аз.Моторен дъх!Знака от живот на скорост,ще те остави,направо без дъх!Не спирам пред нищо, див бяг или нищо,карам напред каквото и да стане.Емоция те грабва, щом поемеш по пътя,тръпките лазят по целия ти гръб.Тези, които ти казват "Живей си без риск",те пропускат за какво е живота създаден.Веднъж се живее, риск голям поеми,Не свършвай банално, не повяхвай, гори!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото прегледах форума, тази тема я няма все още...но ако съм сгрешила, съжалявам :lol:Моето мнение е, че животът ни е пълноценен само тогава, когато има за какво да се бориш...когато имаш цел....искрено желание...Това е живота...непрестанно търсенен на правилното, а кое е правилно?!...Това което ние сметнем за такова! :lol:Той ни е като даденост която трябва да използваме .... но някои незнаят как....и ..просто се наслаждавайте на живота защото в най-неочаквания момент той ще ви поднесе наи-желаното изненада..... :lol: ОбИЧАЙТЕ СЕ ...Любовта е най-скъпото нещо :lol::lol::):)П.п. Дано да ви хареса темата... :) но не казах нищо за хората... всеки има право на това, от което се нуждае...

Ти май си гледала "Тайната".Права си,напълно споделям мненито ти за живота.Важното е да се усмихваме повече искрено и да мислим позитивно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ммда...Е всеки за себе си намира, за какво да живее! На мен например ми го пише под аватара: "Мечтател"! :) Когато ми е втръснало от всичко (напоследък все по-често) само се зарейвам някъде из облаците....., и ми олеква!Ако ли пък не, просто се сещам за нещо малко но хубвао, което ми предстои в близко време и се устремявам към него без да мисля за нищо друго!Най-тежко ми е било, когато няма даже и такова малко нещо....тогава само се сещам, че има хора, които са много по-зле от мене, удрям едно благодарско на Господа, че съм жив и здрав, както и моето семейство, и напред.... :lol: Да сме живи и здрави и да си живеем живота! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

хаххаа,темата е добра обаче развитието й от страна на мъжете тук ми прилича на един виц за Техническия университет:oops:как никой от вас не се сети да предложи обич,любов и приятни емоции на колежките......ето,давате ми шанс да съм първия доброволец:lol:тея коли са ви изпили мозъците,има и по-приятни неща от това да въртиш волана на хонда:Pпоне за мен де....

Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...