Jump to content
ilias

Най-после!

Recommended Posts

Преди малко получих смс с текст "Sie sind soeben Besitzer eines roten Honda-Civic geworden." В превод - Току-що станахте собственик на червена хонда сивик.

А сега и да разкажа защо получих такъв смс.

В събота ходихме с жена ми (вече почти 4-ри месеца съм женен и много се кефя като кажа аз и жена ми) ходихме в Дортмунд да огледаме един Сивик 6 генерация хеджбек 1,5. Предварително бях говорил със собственичката и си бяхме уговорили среща за оглед на колата. Колата грабна и двама ни на мига (преди това се чудихме и за англичанка, но след това този вариант отпадна). Колата беше в перфектно състояние, разглеждахме я, карахме я всичко супер. Собственичката беше жена на възраст (50-60 годишна), но беше полагала големи усилия по колата, имаше сервизна книжка и касови бележки от всички ремонти по колата още от излизането й от магазина! Оказа се, че след покупката на колата още като нова е сложено спортно окачване Eibach. Сега някой ще каже, еее жена ще тръгне да слага окачвания, ама причината да продава хондата е че иска да си купи нов SLK, сами си правете изводите.

Та харесахме хондата много, в неделя оставихме капаро с уговорката, че тя ще купи кола в сряда(днес) и тогава ще ни прехвърли хондата, но имаше малка вероятност да не стане, а тогава щеше да ни върне капарото и да си вървим пеша.

А ето и снимки на колата:

Забравих да кажа, колата е с джанти момо, а зимните гуми са на железни джанти ;)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сега проблема обаче е, че тя си върши разни неща из северна Германия, хондата си стои в гаража в Дортмунд, а ние ще можем чак в неделя да си я вземем... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито за придобивката , да си я карате и гледате дълго и безаварийно с Жена ти :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страшна е браво, за такава кола не ЧАК до неделя ами ако трябва и още една неделя ще чакаш :lol: Хайде ЧЕСТИТО и да си я глезиш подобаващо :lol: /и жената и колата/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много много добре изглежда, честито и мн. безавариини километри :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честито,красавица е-колата,а за женати най вероятно и тя или пък е богата,а може и да си рибар :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Да ти е честита и колата и брака с жената:lol: Всичко най-хубаво и с двете:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега, много и безаварийни километри ти желая с тази червена стрела!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега, много и безаварийни километри :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се радвам, че ви хареса колата!Мерси за пожеланията!Леле направо не ме свърта на едно място, АЙДЕ ДА ИДВА НЕДЕЛЯ!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега. И аз вчера се сдобих с един екземпляр на Сивик. И въпреки че аз имам и друга кола и тази ще я ползвам само за градско пак и се кефя много :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мен колега.. мн радостни мигове.. с красавицата... и жената разбирасе..де :rolleyes: пп: Небеше ли ти оня пич с тортата изненада или бъркам ... явно че поцеланията неса били напразни скоро и ти да си с ХОНДА... Поздрави и още един пък честито.. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и безаварийно да си я караш мнооооо км....П.С. Като идваш в София мини вторник през Еко-то да я видим,и тези джанти нещо с 5 гайки ми се виждат? :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

4естито,много радост да донесе и на двама ви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздравления за избора ! Много радости и безаварийни...както винаги. :blink:Шефа да не се спотайва...щото има и той да черпи! :blink:п.с. darius - на мен пък на първата снимка ми се вижда, че тоя детайл с 5-те "гайки" е капачка на джантата...и под нея сигурно си се крият 4. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свърши се с чакането!!!

Всичко по прехвърляне, вадене на нови документи, номера приключи. Днес цял ден си бръмчим :ranting:

Ето малко снмимки, приятно гледане, а аз отивам да карам :confused:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мен и дълги и безаварийни км.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето малко снмимки, приятно гледане, а аз отивам да карам :confused:

Бхахахаааа, гад!Честит червен звяр, много да и се кефиш и тя ше ти се кефи!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...