ilias 210 #1 Публикувано 5 Декември, 2007 Преди малко получих смс с текст "Sie sind soeben Besitzer eines roten Honda-Civic geworden." В превод - Току-що станахте собственик на червена хонда сивик. А сега и да разкажа защо получих такъв смс. В събота ходихме с жена ми (вече почти 4-ри месеца съм женен и много се кефя като кажа аз и жена ми) ходихме в Дортмунд да огледаме един Сивик 6 генерация хеджбек 1,5. Предварително бях говорил със собственичката и си бяхме уговорили среща за оглед на колата. Колата грабна и двама ни на мига (преди това се чудихме и за англичанка, но след това този вариант отпадна). Колата беше в перфектно състояние, разглеждахме я, карахме я всичко супер. Собственичката беше жена на възраст (50-60 годишна), но беше полагала големи усилия по колата, имаше сервизна книжка и касови бележки от всички ремонти по колата още от излизането й от магазина! Оказа се, че след покупката на колата още като нова е сложено спортно окачване Eibach. Сега някой ще каже, еее жена ще тръгне да слага окачвания, ама причината да продава хондата е че иска да си купи нов SLK, сами си правете изводите. Та харесахме хондата много, в неделя оставихме капаро с уговорката, че тя ще купи кола в сряда(днес) и тогава ще ни прехвърли хондата, но имаше малка вероятност да не стане, а тогава щеше да ни върне капарото и да си вървим пеша. А ето и снимки на колата: Забравих да кажа, колата е с джанти момо, а зимните гуми са на железни джанти Сега проблема обаче е, че тя си върши разни неща из северна Германия, хондата си стои в гаража в Дортмунд, а ние ще можем чак в неделя да си я вземем... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iasho 7 #2 Отговорено 5 Декември, 2007 Честито за придобивката , да си я карате и гледате дълго и безаварийно с Жена ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #3 Отговорено 5 Декември, 2007 Страшна е браво, за такава кола не ЧАК до неделя ами ако трябва и още една неделя ще чакаш Хайде ЧЕСТИТО и да си я глезиш подобаващо /и жената и колата/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #4 Отговорено 5 Декември, 2007 много много добре изглежда, честито и мн. безавариини километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #5 Отговорено 5 Декември, 2007 честито,красавица е-колата,а за женати най вероятно и тя или пък е богата,а може и да си рибар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #6 Отговорено 5 Декември, 2007 Да ти е честита и колата и брака с жената Всичко най-хубаво и с двете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #7 Отговорено 6 Декември, 2007 Честито колега, много и безаварийни километри ти желая с тази червена стрела! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krisko 0 #8 Отговорено 6 Декември, 2007 Честито колега, много и безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #9 Отговорено 6 Декември, 2007 Много се радвам, че ви хареса колата!Мерси за пожеланията!Леле направо не ме свърта на едно място, АЙДЕ ДА ИДВА НЕДЕЛЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavianko 1 #10 Отговорено 6 Декември, 2007 Честито колега. И аз вчера се сдобих с един екземпляр на Сивик. И въпреки че аз имам и друга кола и тази ще я ползвам само за градско пак и се кефя много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fieldy_ 0 #11 Отговорено 7 Декември, 2007 Честито и от мен колега.. мн радостни мигове.. с красавицата... и жената разбирасе..де пп: Небеше ли ти оня пич с тортата изненада или бъркам ... явно че поцеланията неса били напразни скоро и ти да си с ХОНДА... Поздрави и още един пък честито.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 926 #12 Отговорено 7 Декември, 2007 Честито и безаварийно да си я караш мнооооо км....П.С. Като идваш в София мини вторник през Еко-то да я видим,и тези джанти нещо с 5 гайки ми се виждат? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #13 Отговорено 7 Декември, 2007 4естито,много радост да донесе и на двама ви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #14 Отговорено 7 Декември, 2007 Поздравления за избора ! Много радости и безаварийни...както винаги. Шефа да не се спотайва...щото има и той да черпи! п.с. darius - на мен пък на първата снимка ми се вижда, че тоя детайл с 5-те "гайки" е капачка на джантата...и под нея сигурно си се крият 4. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #15 Отговорено 12 Декември, 2007 Свърши се с чакането Всичко по прехвърляне, вадене на нови документи, номера приключи. Днес цял ден си бръмчим Ето малко снмимки, приятно гледане, а аз отивам да карам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #16 Отговорено 12 Декември, 2007 Честито и от мен и дълги и безаварийни км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #17 Отговорено 12 Декември, 2007 Ето малко снмимки, приятно гледане, а аз отивам да карам Бхахахаааа, гад!Честит червен звяр, много да и се кефиш и тя ше ти се кефи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #18 Отговорено 12 Декември, 2007 Честита Красива е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #19 Отговорено 12 Декември, 2007 Честита Красива е Признавам, женска е Нищо, че има ауспух Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове