ivorpetkov 16 #1 Публикувано 3 Декември, 2007 (Редактирано) Даже прочетох и старите теми по въпроса - дано да се окаже датчика за накладки - само да каже някой възможно ли е от него да става гореописаното, защото все си мисля, че той щеше стърже при спиране?То е ясно, че ако продължи ще се ходи в сервиза. Редактирано 3 Декември, 2007 от Ивайло Петков Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lordross 0 #2 Отговорено 3 Декември, 2007 И още - болта с който е хваната главината нормално ли е да е малко сплескан в едно като каналче, че изглежда наскоро чукнат?За болта е абсолютно нормално макар и да не знам защо се прави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
purkinie 16 #3 Отговорено 3 Декември, 2007 100 % е от датчика на накладките! Просто накладките се изтъркват до такава степен,че вече започва да се търка и една метална пластинка ( въпросния датчик ). Сменяй накладките , вкарай друг лев повече , но си сложи " меки" накладки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 3 Декември, 2007 има една предпазна ламарина до диска, виж да не се е закривила и да стърже по диска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #5 Отговорено 3 Декември, 2007 100 % е от датчика на накладките! Просто накладките се изтъркват до такава степен,че вече започва да се търка и една метална пластинка ( въпросния датчик ). Сменяй накладките , вкарай друг лев повече , но си сложи " меки" накладки.И аз така си мисля.Веднъж на таксито така се радрънчаха,че ме беше срам да карам по улиците.Ама провери ги и ги сменяй ако трябва,че да не отидат дисковете! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #6 Отговорено 4 Декември, 2007 има една предпазна ламарина до диска, виж да не се е закривила и да стърже по дискаАха да, един път тази ламаринка ми скъса нервите след каране през локви с газ се беше закривила. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков #7 Отговорено 4 Декември, 2007 (Редактирано) Засега спря да дрънчи, така или иначе до месец ще сменя накладки и дискове.Благодаря на на всички за информациите. Редактирано 4 Декември, 2007 от Ивайло Петков Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #8 Отговорено 4 Декември, 2007 Както споделиха колегите вариантите са 2 - датчика за накладките (една ламаринка) или предпазната ламаринка до диска. При мен стържеше датчика и се направих на отворен и свалих колелото и спирачния апарат за да го видя този датчик. При интервенцията изкривх другата ламарина която и тя почна да стърже И при мен с натискането на спирачките стърженето изчезваше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове