Jump to content
pitbuls

проблем,до 2000 оборота я няма

Recommended Posts

онзи ден ми свар6и бензина.налях и колата ве4е не иска6е да запали.обезвазду6их от бенз.филтар и трагна,но ако сам под 2000 оборота и и набия педала на газта до дупка по4ва да прекасва и да халца докато не стигне 2к и тогава отлепя яко,на свободна пак е така,дава6 рязко газ до края и халца тресе до 2к и после пални километража.ко му стана на звер4ето.някои да е имал подобен проблем и как го ре6и?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lefter0v

имах същия проблем на скоро, оказаха се свещите, и в делкото някъв фланец или палец се беше дал луфт

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега може би аз не съм запознат достатъчно , но защо си обезвъздушавал след като ти е свършило бензина ? не трябва ли просто да си му налееш бензин и после при запалване да въртиш малко повече стартера ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много е трудно да се даде верен отговор на проблема. Аз го имах преди същия проблем и се оказа, че съм заредил гнусен бензин и съм запушил филтъра с боклуци, трябваше да свалям даже инжекторите и да прочиствам и рейката, на която са наредени. Възможно е да се е случило и при теб, защото си останал без гориво и вероятно помпата е засмукала всички лайна от резервоара.Възможно е и да е друг проблема, но защо се е появил след свършване на горивото в резервоара? Тръгни наред да търсиш причината и ще искочи все от някъде причината. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля те, напиши пак последния пост с нормална пунктоация. Значи хем объзвъздушаването не било помогнал, пък сега било помогнало.И наистина обясни моля те малко за ефекта от това прословуто обезвъздушаване на бензиновата система...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1NET много хубав въпрос.Подкрепям те на 100%Би било добре да разберем как става "фокуса".А отделно да спомена лекичко :rolleyes: ,не оставяйте колата си без бенз до дупка.С тея мизерни горива не се знае какви физико-химичнио неща има на дъното на резервоарите ни ,а и не само...

Редактирано от vtec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...