Guest valri #1 Публикувано 30 Ноември, 2007 Седя и ровя като кокошка из нета и се натъквам на това: "Пежо 106 - Хонда Црх" вижте и вие че на мен ми е трудно да го вярвам това!! ???#дали не прекалявам с алкохола напоследък#??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #2 Отговорено 30 Ноември, 2007 И кво ... ??!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #3 Отговорено 30 Ноември, 2007 аз от това клипче мисля че не става много ясно... къде го старта - нишо не се разбира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #4 Отговорено 30 Ноември, 2007 биг диъл то от тва клипче не става нищо ясно...така че ...... все тая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #5 Отговорено 30 Ноември, 2007 На мен ми се струва че 106 стартира с 2 дължини преднина, но в крайна сметка и на мен не ми става ясно каква е истината и какъв извода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #6 Отговорено 30 Ноември, 2007 такъв CRX съм виждал с д15б2 .. не заводски де, ами тунинг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=Гиби=- 2 #7 Отговорено 30 Ноември, 2007 бе кво се засягате от екви непрофесионални филмчета, дето кой знае как са правени. Хондата си е добра винаги независимо от това филмче Карайте си колите и си се кефете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
al3x 0 #8 Отговорено 30 Ноември, 2007 френски коли SUX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #9 Отговорено 30 Ноември, 2007 ами колкото и лоши изказвания да е имало до ся ще ви кажа колите са бургаски и пежака много ама много бега! и определено имам и още от тез клипчета защото и аз сам някаде там но както и да е пежото е 120 коня и тук в бурга се една от доста бързите коли как размаза с 2 3 дължини 185 коня прелюд втек! и аз имам пускания с него тук можете да видите мой клипчета в което има и въпросното пежо! klip4eta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #10 Отговорено 30 Ноември, 2007 Кво толко странно видяхте.......едно такова Пежо 106 или Саксо VTS със 118 коня мотор могат спокойно бият доста CRX-ове.Простата причини е,че французите колкото и смешни да ви изглеждат са успели да наредят поне десет пъти по добре кутията от на CRX-a Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #11 Отговорено 30 Ноември, 2007 3та скорост е баси и лудницата! много дърпа или поне нещо Бургаското Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #12 Отговорено 2 Декември, 2007 аз ще си карам х-са пък нека ми е лошо наредена кутията и да ме дърпа който иска хахахахха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #13 Отговорено 2 Декември, 2007 Голяма работа станала то не си личи ваобще каде е старта кои кога тръгва пък и да е паднал рекса голям прас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #14 Отговорено 2 Декември, 2007 тия малките Пежа въобще не са за подценяване лекички пъргави имат много добро ускорение а и това щом е толокова много коне няма нищо странно CRX -a 125 коня ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD #15 Отговорено 2 Декември, 2007 Според мене пежото доста прилично върви, и евала на момчето където си го е направил. Браво ! Аче е паднала хонда голяма работа, некараме най бързите коли и мене лично ме кефи като падам от други марки коли защото има тръпка и интрига. Само ви моля не си затваряйте очите за другите марки автомобили, на света не са само хондите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #16 Отговорено 3 Декември, 2007 няма лошо бе,какво толко.а и crx-са си попушва малко,така че какво странно има.пежата си вървят и то доста добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest K1r1L #17 Отговорено 3 Декември, 2007 няма лошо бе,какво толко.а и crx-са си попушва малко,така че какво странно има.пежата си вървят и то доста добреЦРХ-а не пуши просто Беше запалил гумите.;Птова клип4е мисля 4е го има и от др-г угул ама резултата е явен пежото бие.това пежо дава 15.9 на божура. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #18 Отговорено 3 Декември, 2007 Oпа здравейте колеги да се похваля в сьбота като трьгвах на диско гледам в далечината 106 някакво светваше зелено и аз гас зад него онова пежо пардепе як беше с някакьв як резонарор викам си нямам шанс срещу тоя аз автоматик оня както се чуваше си личеше че беше варвачка аз бях с 3-ма човека а оня с 4 ми се видя, аз приятелката ми и един приятел карах с около 160 някаде зад него даже викам тоя нещо май си играеше с мен искам да го изпреваря ама оня мв засичаше и ми натискашт лошо спирачките викам си защо не ит е**** майката и го оставих да си настьпва мислех, че варвят повече тия пежа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #19 Отговорено 3 Декември, 2007 хихихи стария автомат си каза думата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #20 Отговорено 3 Декември, 2007 Ами,ако е било 1100сс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #21 Отговорено 3 Декември, 2007 преди доста време даваше 15,9 ама според мен поне допреди 8 месеца колата беше доста под 15,9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Demon 4 #22 Отговорено 4 Декември, 2007 Много се впечатлявате. От автомобил до автомобил има разлика. Не се знае в какво състояние е Пежото и в какво Хондата? По тех. данни CRX-а е по-бърз, аз също с моя седан съм се дърпал с Пежо 106 - 1.6 S16 (118 Hp) и го бих. Бил съм също и CRX-ове, а има други дето ме разцепват. Какво толкова чудно има Явно пежото си е поддържан автомобил в силата си, а Хондата просто не върви. Ако са сток двете коли и са в перфектно състояние, това не може да се случи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #23 Отговорено 4 Декември, 2007 преди доста време даваше 15,9 ама според мен поне допреди 8 месеца колата беше доста под 15,9 Ако пежото е давало 15.9 за 400 метра, се съгласи, че не е било никак сток Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #24 Отговорено 4 Декември, 2007 ЕМ НА И АЗ ТОВА РАЗПРЯВЯМ АМА СОБСТВЕНИКА НИ Е МНОГО ДОБРО ПРИЯТЕЛчЕ АМА ЯВНО НЕщЕ ДА СИ ПРИЗНАВА ПП: имаше едно такова но рали верся която е малко по лека от това и беше понаправено и в бургас като се пускаха ралито биеше,после утиде в сливен го продадоха и съвсем случайно се състезавах с него защото пича беше много отворен и разправяше как ги биел хондите и като чули че идва и си заминали от пистата и аз казах дай да ги отсрамя пуснах се няколко пъти и го бих,а посел в бс това пежо от клипа пак ме биеше с около кола! много ми беше странно ама все тая колата си е добра и незнам има ли тунинг ама си бега добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #25 Отговорено 4 Декември, 2007 Колко върви колата си зависи и от шофиора,а освен това си има и коли които просто вървят(независимо от марката). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emko 8 #26 Отговорено 5 Декември, 2007 Кво толко странно видяхте.......едно такова Пежо 106 или Саксо VTS със 118 коня мотор могат спокойно бият доста CRX-ове.Простата причини е,че французите колкото и смешни да ви изглеждат са успели да наредят поне десет пъти по добре кутията от на CRX-a Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #27 Отговорено 5 Декември, 2007 Кво толко странно видяхте.......едно такова Пежо 106 или Саксо VTS със 118 коня мотор могат спокойно бият доста CRX-ове.Простата причини е,че французите колкото и смешни да ви изглеждат са успели да наредят поне десет пъти по добре кутията от на CRX-a Старата любов ръжда не хваща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #28 Отговорено 6 Декември, 2007 Кво толко странно видяхте.......едно такова Пежо 106 или Саксо VTS със 118 коня мотор могат спокойно бият доста CRX-ове.Простата причини е,че французите колкото и смешни да ви изглеждат са успели да наредят поне десет пъти по добре кутията от на CRX-a я, ти да не си почнал и свирки да правиш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
descender 0 #29 Отговорено 6 Декември, 2007 (Редактирано) преди доста време даваше 15,9 ама според мен поне допреди 8 месеца колата беше доста под 15,9 Ако пежото е давало 15.9 за 400 метра, се съгласи, че не е било никак сток На пистата в Божурище идва един Трабант да се дърпа ,на табелите му пише "Сиромах" Та въпросния трабант е на мой приятел и дори съм имал честта да го тествам. Та времето на Данко е 15.6 моето време е 15.4 със същия трабант ха ха ха сега е момента да кажа че Тръби е сток. Сток ама другия път ходовата част и двигателя са голфови.Там просто няма чиста кола.По скоро ще си запаля Хондата и ще си купя Москвич 408 поне 30 годишен отколкото да приема че това Пежо е сток.Демона е прав .Мен пък вчера ме издуха една калибра 150 кончета ама кво да се прави живота продължама.Надявам се Дядо Коледа да ми донесе Прелюд и да си върна на калибрата. Редактирано 6 Декември, 2007 от descender Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #30 Отговорено 7 Декември, 2007 Ами,ако е било 1100сс Ами незнам дали е било 1100к ама аз зад него карах с почти 170км, а той беше май с 5 човека нямах сигурно шанс да го изпреваря но не можа и да ми избяга както се казва "броня до броня" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове