Guest Еди Ведър #1 Публикувано 23 Ноември, 2007 може някаква преди Коледа да направим,аз вчера ми праснаха акт за превишена скорост и ще ближа рани даже и репликата батко ми е ваш колега не помогна,единия даже ме познава бегло,чудиха се чудиха се и накрая го написаха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJONY 1 #2 Отговорено 23 Ноември, 2007 Здравейте приятели,първо искам да кажа че останах много доволен от гостоприемството ви на предната среща.Съжалявам,че не можах да остана-сл.задължения знаете как е.С удоволствие бих присъствал и на тази,ако приемате гости разбира се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #3 Отговорено 23 Ноември, 2007 Бат Коко, то не е късно да се направи и на хижа и Еди пак да ни държи ухилени МНОГО дълго време от нас се иска да покажем, че ще се посъберем, че иначе мръвките на хижата ще си ги ядем само ние с теб, Яшо, Еди и колегата от Разград Гости приемаме от всякъде, така че не се притеснявайте да ни дойдете на гости. За морския наистина се позагуби... иначе винаги преди да пусне темата се разбираме двамата с него и той пуска какво сме се разбрали та и вие да си кажете мнението. Предлагам, първо да видим, доло горе колко ще се съберем и да ходя при лелката от хижата, за да и казвам да не я дава на друг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest speedy gonzales #4 Отговорено 23 Ноември, 2007 за да стане добро събиране нека да е на 09.12.07г. така ще имаме време за доразбиране и помотване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lord_Mitio 3 #5 Отговорено 24 Ноември, 2007 за да стане добро събиране нека да е на 09.12.07г. така ще имаме време за доразбиране и помотване.Смятам, че 09,12,07 не е добър избор. Някой може да пътува на някаде за 08,12,07 и да не успее да се завърне. Ето защо гласувам за 02,12,07.Що се отнася до барбекюто аз съм "ЗА".Къкво стана с Морският, загуби се като старите пари. Да не му се е случило нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat'koko 0 #6 Отговорено 24 Ноември, 2007 (Редактирано) В думите на Лорда има логика.Аз отдавна съм далече от студентските празници ,но трябва да се съобразим с останалите хулигани .Незнам обаче дали до втори ще успеят да се организират всички.Въпреки всичко старта е даден така,че съкварчиранчичииииии аре записвайте се Редактирано 24 Ноември, 2007 от bat'koko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #7 Отговорено 24 Ноември, 2007 Съгласен съм, че 9-и не става (не се бях замислил) но да организираме барбекю и всички да разберат за него май 2-и ще ни е малко близо за да се съберем повечко.... дайте да е на 16.12.07г. а? Ако не ви устройва няма проблем, но мисълта ми е за тези колеги, които не влизат всеки ден. 23.12.07г. също е вариянт, така че казвайте как ви устройва а и гледам, че засега малко от нас са видяли темата. Нека и останалите да си кажат тежката дума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #8 Отговорено 24 Ноември, 2007 ОППААААААААААААА ето го морския кой пита за него.Здравейте на всички,и извинявайте че не се обаждам.Просто през последния месец ми е толкова натоварено че и с жената не мога да се видя да не говорим че тя кара сивика повече и от мен.Правим проби на рафинериите за масло и биодизел и цял месец съм по 16 и повече часа на работа включително и събота и неделя.Моля не ми се сърдете просто не ми остава време дори да се поразходя из форума.ТАКА А СЕГА ПО ТЕМАТА КОЯТО ТРЯБВАшЕ ДА ПУСНА АЗ НО..................Митак благодарско за отмяната. Аз също съм съгласен за 16.12 стига да мога да се откопча от работа.Благодаря на всички че ми прочетохте словоизлиянието и не се чудете а се записвайте за среща докато е време.Айде поздрави на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest speedy gonzales #9 Отговорено 25 Ноември, 2007 и аз съм съгласен за 16.12 стига всичко да е ок. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat'koko 0 #10 Отговорено 26 Ноември, 2007 Ами то тъй както я карате със записванките още малко и няма да останат места Моля малко по-активно.Поне дайте да видим колко живи има.Хайде,че 16 ще дойде като утре и ще викаме к'во стана ся зимата пак ни изненада неподготвени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #11 Отговорено 26 Ноември, 2007 bat'koko е прав. Моля ви, бъдете малко по активни за да знам и аз какво да правя.... ако ще се ходи на хижа трябва да я запазя а и да знам колко месарлаци да вземам, че bat'koko не е малак мъж но ще ни узори толкова месо. Предния път всичко със спане и ядене излезе по около 16-17 лева на човек ако не се лъжа (това е инфо за тези, които се чудят колко би им стъпало да присъстват на една такава среща) и смятам, че е напълно приемливо на фона на това което се испече на барбекюто Ако ли не, ще си направим пак срещичка както предните пъти и.... от вас зависи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iasho #12 Отговорено 27 Ноември, 2007 Така като гледам , ще бъде на 16.12.07 , така че пишете и мен , а ако има и втори ще уведомя навреме (надявам се да има места щото като гледам какъв наплив има ....... направо ми спря тока . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lord_Mitio 3 #13 Отговорено 29 Ноември, 2007 Аз съм с Вас. Мисля, че активноста е ниска защото е сравнително далече във времето. Но практиката е добра и ще имаме все повече гости. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bat'koko #14 Отговорено 29 Ноември, 2007 Ей,вий ще вземите да напраите работа май,а? Хайде на записваниятаааааааааааааааааааааааа,на пържолитеееееееееееееееее,на винотоооооооооооо,на биратаааааааааааааааааа Хайде стига съм ви подканвал де.Не съм очаквал,че сред вас има толкова срамежливи фенове и фенки-фенки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #15 Отговорено 29 Ноември, 2007 Посъживи се малко, но наистина е желателно да знам приблизителна бройка на присъстващите за да мога да организирам както трябва нещата и да няма излагации. Приканвам ви да сте по активни и д ами помогнете само с това Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #16 Отговорено 2 Декември, 2007 аз ще дойда на срещата ама за хижата незнам нещо парични проблеми ме споходиха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat'koko 0 #17 Отговорено 2 Декември, 2007 аз ще дойда на срещата ама за хижата незнам нещо парични проблеми ме споходиха К'во направи бе колега Че ние за къде сме без теб Хайде малко по-сериозно.Ти само да си мераклия аз ще почерпя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iasho 7 #18 Отговорено 5 Декември, 2007 Нека и аз да се запиша официално. Та значи пиши 2 местенца (щото всичко става) , а ако съм сам уф малеееееее не ми се мисли колко ще изям и колко ще изпия , и обещавам НЯМА да се бия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavianko 1 #19 Отговорено 6 Декември, 2007 Колеги и аз съм от Русе и вчера се сдобих с един екземпляр на хонда сивик та вече ще се заглеждам из града когато видя и тази марка. Между другото аз имам и БМВ в гаража си и съм голям фен на немската марка и едва ли нещо ще я замени но да си призная често от два дена карам само хондата и доста съм впечатлен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat'koko 0 #20 Отговорено 9 Декември, 2007 А на бас,че няма да се организираме за хижата .Мнооооооооооооооого несериозно подходихте този път май,а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #21 Отговорено 9 Декември, 2007 А на бас,че няма да се организираме за хижата .Мнооооооооооооооого несериозно подходихте този път май,аИ аз чакам ли чакам да видя хора, които да се записват но.... С iasho онзи ден говорихме точно по тази тема... май ще си се съберем на16-ти на барче и ние които сме си ще се разберем за една дата а ще пуснем тема за евентуални гости от други градове. Обмисляхме и слабата активност... най вероятно заради празниците хората имат други планове или гледат те да минат за да могат да присъстват на подобни мероприятия и затова го мислехме сега да е на барче някаде, където да можем да се разберем като хората. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #22 Отговорено 10 Декември, 2007 здравеите от мен не писах до сега защото имам много работа строим едно ОМВ на Бяла и е малко ужас.този път маи ще пропусна ,ще бъда на банкет на фирмата в София.ако се разберете за хижа пишете.САМО ХОНДА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iasho 7 #23 Отговорено 10 Декември, 2007 (Редактирано) от едната колегиалност поне Каква ти колегиалност бе bat'koko , ти направо си ги смъмри и гледай сега какво става един през друг ще почнат с извиненията и обясненията . Нищо лично към никого , просто майтап да става . Все пак нали за това е форума , да се помайтапем , да си прекараме добре в него и да дискутираме някои важни теми (като тази) Редактирано 10 Декември, 2007 от iasho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest crX-files #24 Отговорено 11 Декември, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #25 Отговорено 11 Декември, 2007 за срещата мога да дойда само кога ще е и колко часа?Събота е нормален работен ден и няма как да се получи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове