Bat_boiko 1 #1 Публикувано 21 Ноември, 2007 здр црх-са ми му светна жълтата лампа и диода дето е на ецу-то мега 8 пъти някои можели да ми каже какво означава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fanaticeti 0 #2 Отговорено 21 Ноември, 2007 здр црх-са ми му светна жълтата лампа и диода дето е на ецу-то мега 8 пъти някои можели да ми каже какво означава http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=7373 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #3 Отговорено 22 Ноември, 2007 еее ти пък... баш код 8 ли намери да ти светне... това е един от датчиците на делкото.често ли го прави? да е свързано с минаване през дупки? да ти тече масло от делкото? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Bat_boiko #4 Отговорено 22 Ноември, 2007 братлета тя свети постоянно значи трябва да си търся делко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vlaladim #5 Отговорено 23 Ноември, 2007 еее ти пък... баш код 8 ли намери да ти светне... това е един от датчиците на делкото.често ли го прави? да е свързано с минаване през дупки? да ти тече масло от делкото?На мен ми тече от делкото масло...възможно ли е тово да е причината за грешка 8.И аз я имам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове