Jump to content
Guest Restless

нов форум, с теми само по избор на админите

Recommended Posts

Guest Restless

Ами има много теми "кажете ми нещо за Хонда Прелюд/Акорд/Сивик/Джаз.... година ХХХХ"Стикването на такива теми май не е практично - модели генерации - болМоже би един подфорум на техническия . "RTFM - Всичко за моделите на Хонда" да речемДа се отвори за месец, хората да напишат мненията си за моделите по генерации, затварят се темите, админите отредактират съдържанието от пляватаДруг начин да се намалят питанията не виждам. От една страна разбираемо на много хора им е писнало да пишат едно и също, от друга страна за новак във форума е много подтискащо да попиташ нещо и да ти се накарат че има търсачка и що им хабиш времето...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като си нов в някои форум е нормално да отделиш поне 1-2 дена, че и седмица понякога, да потърсиш дали не е отговаряно на твоите въпроси, да изчетеш важните теми, да ползваш търсачката и чак като си се ориентирал и не си намерил каквото ти трябва тогава да попиташ. И това се отнася с още по-голяма сила за теми от типа "кажете ми нещо за Хонда Прелюд/Акорд/Сивик/Джаз.... година ХХХХ"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като си нов в някои форум е нормално да отделиш поне 1-2 дена, че и седмица понякога, да потърсиш дали не е отговаряно на твоите въпроси, да изчетеш важните теми, да ползваш търсачката и чак като си се ориентирал и не си намерил каквото ти трябва тогава да попиташ. И това се отнася с още по-голяма сила за теми от типа "кажете ми нещо за Хонда Прелюд/Акорд/Сивик/Джаз.... година ХХХХ"

Предложението ми е как да се избегнат тези теми, а не какво е нормално или не.

Според мен нормално е да има такива теми. Не всички са наясно с нетикет и кое е правилно или не... или просто не им пука.

Форумът е с цел взаимопомощ, според мен такава реализация ще е от полза на хората интересуващи се от покупка на Хонда и ще спести време и нерви на модераторите.

Редактирано от Restless

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Форумът е с цел взаимопомощ,

Да, ама между ФЕНОВЕ!!! Ко да му помагам на бай търгаш???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ето тази тема е за такива работи :bow: пък и мисля, че ако някой прецени някоя тема за по-специална може да прати линка към нея на някой от модераторите на лични и вече по тяхна преценка да се постави там :bow: поне така смятам аз .........http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=7390

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Форумът е с цел взаимопомощ,

Да, ама между ФЕНОВЕ!!! Ко да му помагам на бай търгаш???
Е стига де! Какво значи фен за теб? Трябва да дам 25 бонбона за кола и още 10 за "тунинг" за да ме оцениш като фен ли ? Или трябва да си налепя возилото с лепенки и да нося тениска на клуба на работа ? Нали всеки започва от някъде ? Аз именно за това се кефя на този форум, защото тук колегите отговарят дори на ламерски въпроси от рода на "На колко километра се сменя маслото ?" Именно този факт ми помогна да реша да си взема Хонда, защото знам, че ще има кой да ми помогне ако се случи нещо. Е аз фен ли съм според теб или бай търгаш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май не разбра мисълта на колегата и се засягаш излишно :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май не разбра мисълта на колегата и се засягаш излишно ;)

Сори избухнал съм малко, но то си го пише в подписа ми - (Влязъл съм във Втека), но и мисълта на колегата не е особено добре изразена ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Малко е спорен въпроса, кой е фен и кой не е... За съжаление, не мога да ви обясня какво има предвид Джони, но за мое съжаление е прав. Форумът едно време беше пълен с фенове. Сега е пълен с плява, очакваме в най скоро време Сивик 5 наистина да стане новия голф 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мога само да ви споделя, че имам регистраций в доста "чужди" форуми на Хонда. Изчел съм много неща в търсене на отговори специално за моята скромна икономика. От всиките форуми, на дали имам повече от 5 поста общо. Не съм открил топлата вода, като съм станал собственик на икономичен витек. Търсих, рових, теми от превди 1,2,3 години, варианти на търсачките с кви ли не фрази задавах. Навсякъде си имат NEWBIES!!!Ако всеки процедира така и в този форум, мястото ще бъде приятно за четене и обсъждане.Един ден си направих труда да си извадя всички мой теми и мнения, разглеждах ги, като на някой се смеех естествено, но видях не повече от 5 изтрити поста, освен тези които си трия сега сам!!!А знаете ли че имаме потребители които ежедневно се налага да им пишеме по някое и друго л.с., да им триеме постове с глупости,на маймуница и т.н.??? На първорегистрираните "старите фенове", почти не срещнах изтрити мнения!!!Замислете се защо се случва така? как е било преди и на какво дередже сме сега!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм за да има тема за всяка генерация и всеки модел нещо от типа :Хонда Сивик 5 ген. 91'-96' плюсове/минуси ----- ПРИМЕРНО. Не за друго ами повечето като мен новобранци влизат четат и си вадят изводи. Така според мен ще намалеят "глупавите" теми. По някой от другите форуми има такива разделения(може би не е лошо човек да гледа конкуренцията).Има такива сайтове за англо-разбиращите фенове : http://www.carsurvey.org/http://www.honestjohn.co.uk/http://www.anusedcar.com/http://www.reliabilityindex.co.uk/От който човек може да разбере колко му излиза поддръжката и какво се разваля.Есествено ще се намерят и хора който да кажат - шмиргилих, шкурих, пилих,наосвах, пасвах досега колата ми е взела 10 000лв. само консумативи най-належащите. Или смених двигателя --- 2 години не намерих пари за ново масло.Истината е че преди време ми беше много трудно да намеря мнения за акорд 98'-03' без да знам номера на двигатели, рами, кубици, коне. Затова според мен хората предпочитат да пуснат нова тема и се надяват някой да им даде линк към стара тема в форума.Това е само мое мнение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...