Jump to content
Guest The Penalty

Пицария ТРОЛ - невър евър ъгейн

Recommended Posts

Guest The Penalty

Начи заглавието е малко необясняващо обаче не можах да го измисля по-поетично.

Преди малко си поръчвам пица от Пицария ТРОЛ през страшно удобния сайт amam.bg .

Поръчвам голяма Маргарита плюс 2 други малки и още там други глупотвеини. До тук добре, идва поръчката, плащам на момчето което усмихнато пожелава лека вечер, аз на него също и до там сичко точно. Усещам леко пробождане в стомаха щото за последно съм закусвал в Неделя, слагам нещата на масата и вадя Марги-то която в детските ми спомени може и да е била голяма, но това което видях... sorry! Скъсвам си аз капака на кутията и готов за вечеря решавам да я премеря на електронната везна която случайно имам - е така, за пениз.

Оказва се, че според шибаното кантарче пицата ми тежи точно 555 грама барабар с половината кутия в която е дошла (без капака). Отмятам си го наум някъде и решавам да звънна на първия изпречил ми се телефон на сайта за поръчки. Там ми вдига много учтиво момиче което ме подканя да споделя мъката си. Аз нали съм си джентълмен й викам "Поръчвам си пица 650 грама без кутията а ми идва такава 555 грама с половината кутия, кой е виновен?" и тя неква "Момент, ще се обадим в пицарията да проверим какъв е случая и ще ви звънна обратно". Аз некъв "ОК!" и почвам да си рупам поръчката щото ми чернее от глад. По некое време къмто второто парче ми звъни телефона (пак тва гадже) и ми разправя "Обадихме се на пицарията и говорихме с управителя", аз некъв с пълна уста "И кво?" а тя ми вика смеейки се "Обяснението е, че понеже, защото сте си поръчали пица Маргарита (а както всички други пици Маргарита и тази е без месо) та за тва е по-лека - не са й сложили месо и така..."... нали... :cool:;)

Поблагодарих й, тя ми препоръча повече да не използвам услугите на ТРОЛ, аз се съгласих недвусмислено и си пожелахме лека вечер.

Начи тва по-нагоре няма да го коментирам ама искам да кажа на всеки който ще ходи в ТРОЛ да не си зима Маргарита щото е по-лека, няма майтап. Пицата в интерес на истината не беше лоша ама... нали... по-лека щото без месо... :cool:

До тука няма нищо нередно ама както по-горе съм казал - на сайта изрично е указано, че тая шибана пица е 650 грама без кутията... нали.. :lol:;)

По-долу слагам снимка за доказателство.

Не ми е за скапаната разлика от стотина грама. Всичко щеше да е точно ако ми бяха казали, че са се объркали, станало е недоразумение или нещо такова - нито ми е за парите, нито нищо. Ама тва ми е в топ тен за най-абсурдните извинения.

Повече няма да стъпя в тая пицария никога.

Просто мразя дребнави неща и са тва по-нагоре ше го пусна навсякъде където се сетя, щото ми е гаден ден и без тва. ;)

Офертата можете да видите ей тука:

Публикувано изображение

Утре мисля да си поръчам от друг адрес една с шунка и да видя колко месо слагат в Маргаритата с шунка. :D

Ае, че имам да си чета важен роман.

П.П.

Логото на тия им е това (да не се объркате де):

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иначе казано яжте крилца в предназначените за това места из Гео Милев.btw скоро ядох много хубави крилца, ама забравих къде :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Яка темичка, ама все пак много ви се учудвам....нима не сте свикнали навсякъде да ни цакат с грамаж?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по темата,пазарувам редовно от Пикадили. Жената реши да премери нещата един ден от там, меса и тем подобни, оказа се че цакат яко в грамажа, а за мен Пикадили е един от добрите супермаркети. За справка от местните хали грамажа цепи стотинката, което значи че везната ми е точна, освен и тази в местните хали да лъже като моята :ph34r: Така че общо взето и големите вериги те цакат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...нима не сте свикнали навсякъде да ни цакат с грамаж?

Е не искам да свиквам. !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Саше и аз пробвах вчера amam.bg ..... мноо готино сайтче :) . От няква друга пицария поръчах 2 салати и едни картофи с пиле .... нямам везна , но дойдоха някви много мижави порции . Със сигурност бяха далеч от обещание грамажи ..... така че не е само ТРОЛ :)п.с. да не говорим , че вкуса винаги е много по-гаден от този на място . Абе където и другаде извън БГ да съм ял храната винаги е няколко класи над нашата . Дори в Македония дето е по-назад и от нас. Така че най-удачния вариант си остава наистина КФС .... поне знаеш колко ще дойде и е вкусно ..... и така докато не ти поникнат крилца :Р

Редактирано от Rust

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За това аз залагам на КФЦ. :P Кутия 16 крила + 8 парчета пиле са малко над 20 кинта, ама поне я ям 2 дена :) Но понеже им станах много редовен клиент мисля скоро да ги заям, че не броят крилата както трябва. Както знаем крилцето на гугутката има 2 основни части, а те броят всяка от тия части за 1 крило. Ама не знам, може някоя от тези девойки никога да не е виждала заклано пиле и да не му знае дреболиите. Така де, като ми казват 16 крила, аз искам от 8 кокошки крилата, а не от 4 :) П.С> Ако някой ме послуша за рецептата ви препоръчвам парчетата пиле да са по оригинална рецепта, щото иначе зор във WC-то на другия ден... А иначе редувайте 2 крила, парче пиле, 2 крила, парче пиле ... и поливайте обилно с Туборг :)

Колега, ето ти възможност да ме заядеш - аз съм Оперативния мениджър. Не са виновни девойките, отговорността трябва да я поема аз. Благодаря зя мнението - казвам го искрено. Извинявам се на колегата, че му ползвам темата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, ето ти възможност да ме заядеш - аз съм Оперативния мениджър. Не са виновни девойките, отговорността трябва да я поема аз. Благодаря зя мнението - казвам го искрено. Извинявам се на колегата, че му ползвам темата.

Ето, заяждам те! :P Днес на обед пак папках в КФЦ ама нямах време да шашкам какичките :P Колежке, по една карта за 10% намаление можем ли да си договорим? :) П.С> Самекс са ни корпоративен клиент и вчера почти цял ден изкарах в централата ви... Да взема другия път да попитам там на място ли?! :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето, заяждам те! ;) Днес на обед пак папках в КФЦ ама нямах време да шашкам какичките :D Колежке, по една карта за 10% намаление можем ли да си договорим? ;) П.С> Самекс са ни корпоративен клиент и вчера почти цял ден изкарах в централата ви... Да взема другия път да попитам там на място ли?! ;);)
Е, хубава работа, колега! Като завчера си бил в офиса, не видя ли черната перла на паркинга?! Следващия път се обади - кафето е от мен. А за картата щом е за редовен клиент, при това фен на Хонда - договорено! Очаквай включване в четвъртък, когато съм на работа, че сега съм на легло с гнойна ангина.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o©

Никого не защитавам обаче посочените грамажи
в Менютата са за сурови - не опечени ястия :D

ПС Да ви разкажа една мноо яка историйка по този случай:

Значи отивам аз в едно мноо яко заведение намира се до БНТ и цялото е в табелки,
та сядам аз там с един приятел и почваме да жулкаме подобаващо бирки а на съседната
маса до нас гледам сядат некви фръцли, поръчаха си те след малко им носят кльопачката
и едната се друсна: - Аллл ама това не са 400 гр., как може такова нещо, безобразие.
сервитьорката и дума не обели след малко се връща с главната готвачка която едвам изкачи
стъпалата до втория етаж поради натрупаните от нея паласки, та както и да е когато я видях
си казах ей сега ще хвърчът коса и карантия от тая обаче гледам готвачката носи една
електронна везна и една празна чиния без да каже и дума сложи везната пред фльорцата
после празната чиния а след това и ястието което и сервираха.
От моето място не видях точно какво показа кантарчето но реакцията на кифлата бе:
- Аллл ми май съм се пообръкала, ма мноо малко ми изглежда.
Готвачката си взе кантара и чинията онази се размина с боя и всички бехме мноо щастливи
най-вече ние защот гледахме 'Театър' кат за без пари ;)

Разказах историйката защото тогава имах чувството че на въпросната готвачка не и се случвало
много рядко и вече е придобила доста опит, сега като се замислих и ми стана ясно защо,
защото ако поне 20-30 % от БНТ се хранят там то е ясно защо е натрупала такъв опит :P;) ;) ;)

Редактирано от slus4o©

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eternity

и да земете да направите и клон в пловдив че ми идва малко далеч да идвам за едно кфц ,иначе и на мен мн ми харесва :D;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За това аз залагам на КФЦ. :bow: Кутия 16 крила + 8 парчета пиле са малко над 20 кинта, ама поне я ям 2 дена :bow: Но понеже им станах много редовен клиент мисля скоро да ги заям, че не броят крилата както трябва. Както знаем крилцето на гугутката има 2 основни части, а те броят всяка от тия части за 1 крило. Ама не знам, може някоя от тези девойки никога да не е виждала заклано пиле и да не му знае дреболиите. Така де, като ми казват 16 крила, аз искам от 8 кокошки крилата, а не от 4 :) П.С> Ако някой ме послуша за рецептата ви препоръчвам парчетата пиле да са по оригинална рецепта, щото иначе зор във WC-то на другия ден... А иначе редувайте 2 крила, парче пиле, 2 крила, парче пиле ... и поливайте обилно с Туборг :)

Ма много ги разбираш тез работи бре ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За това аз залагам на КФЦ. :) Кутия 16 крила + 8 парчета пиле са малко над 20 кинта, ама поне я ям 2 дена :bow: Но понеже им станах много редовен клиент мисля скоро да ги заям, че не броят крилата както трябва. Както знаем крилцето на гугутката има 2 основни части, а те броят всяка от тия части за 1 крило. Ама не знам, може някоя от тези девойки никога да не е виждала заклано пиле и да не му знае дреболиите. Така де, като ми казват 16 крила, аз искам от 8 кокошки крилата, а не от 4 http://forums.hondabg.com/style_emoticons/default/huh.gif П.С> Ако някой ме послуша за рецептата ви препоръчвам парчетата пиле да са по оригинална рецепта, щото иначе зор във WC-то на другия ден... А иначе редувайте 2 крила, парче пиле, 2 крила, парче пиле ... и поливайте обилно с Туборг :)

рецептата е чудесна и я практикуваме редовно ... ама мноооого мазно и трябва да се прекъсва от време на време ;)

Яка темичка, ама все пак много ви се учудвам....нима не сте свикнали навсякъде да ни цакат с грамаж?

с тия неща не се свиква ;) но сме наясно че е факт

Е, хубава работа, колега! Като завчера си бил в офиса, не видя ли черната перла на паркинга?! Следващия път се обади - кафето е от мен. А за картата щом е за редовен клиент, при това фен на Хонда - договорено! Очаквай включване в четвъртък, когато съм на работа, че сега съм на легло с гнойна ангина.

ако си мислиш, че той е единствения редовен клиент дълбоко си се з

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) Брат .. ти утрепа коча .... чета ти постовете и са хила кат пача ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dangler

Браво пи4,пускай насекъде където можеш :):):) А към твоята тема и аз ще допълня нещо:Миналата седмица си поръ4ах китайско за вкъщи от един ресторант в О.Купел.Не му знам името,ама вси4ки го знаят.............на Обиколна.Поръ4ах от вси4ко по 4 порции,защото имахме семеен празник и решихме така,на готово.Взех си аз поръ4ката и се прибрах.Не знам защо но на бащата му хрумна да премери порциите и ........о Небеса,китайски или некви други там.4 порции се равняваха на 3 :) Не си спомням то4но кое колко тежеше,но в крайна сметка ни бяха изпързаляли с по една порция от всяко ястие.Гадните жълтури :) Ходя в този ресторант откакто го помня,най-ве4е защото готвят невроятно вкусно,но след тази слу4ка ;) съм пред дилема.Дали да си хапвам вкусно и да ме лъжат най-нагло в кантара или да спра да посещавам това заведение ;)

Аз съм от там и ям в тоя ресторант от както се помнядосега никога не съм успявал да изям цяла порция поръчана тама като взема за вкъщи наистина свършва по бързомойто обяснение на този феномен е че просто кутията побира по малкоаз съм си репил проблема като ходя да ям тамвместо да си взима мза вкъщи до и без това докато го закараш до вас и се разтича и в колата става мазало ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...