Jump to content
Guest buleka

термостат-къде се намира?

Recommended Posts

Guest buleka

Здравейте собственници на истинската марка!Преди седмица се сдобих с поредната си Хонда-реших да си взема за зимния сезон 4WD и случайно попаднах на интересна модификация на Honda Shuttle Beagle 1.6 4WD 1996г модела е на два цвята и фабрично си върви и с ролбари-абе голяма сладурана! http://uk.youtube.com/watch?v=MmtfP11chN0 Но имам следния проблем че трудно загрява а на дълго направо си изстива купих си термостат но не знам къде точно да го търся,та молбата ми е ако някой може да ми приложи снимков матерял къде да го намеря ще му бъда много благодарен!! :huh: !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buleka

Много благодаря за информацията колега-остава да почерпя :) Каква изненада само след като прочетох твоя линк!Наистина много се радвам че си доволен от първата си Хонда-не съм те излъгал нали!Остава само да почерпиш като дойда до Асеновград :P а и аз имам да черпя за твоята помощ със скицата за термостата :huh:

Редактирано от buleka

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази хонда да не е с дясна дирекция (т.е. десен волан) ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buleka

Не е с дясна дирекция-тази е правена за европа и си е нормална но повечето от тази модификация "BEAGLE" са си с дясна дирекция и са автоматици!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам Хонда Сивик 1994 Д15Б2. Ако някой може да ми каже къде ми се намира термостата. Ако сложите някоя снимка ще съм благодарен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...