Jump to content
Guest Rossignol

Оставяла ли ви е Хондата на пътя?

Recommended Posts

Guest Rossignol

Ако да, каква е била диагнозата? Можели ли сте да избегнете аварията?Знам, че темата е тъпа, ама нямам мнение откак съм се регистрирал... :P:P:fun::P:P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Оставяла ме е. Диагноза - липса на бензин. Причина - временно, но свирепо безпаричие миналата зима. Да се надяваме да не се повтаря никога. :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rossignol

абсурд!!!

хе,не питам случайно.Скоро беше, когато теглих Марк А. от Цариградско до сервиза. Вечната му хонда скъси живота на вечния ми съидинител с няколко хилядарки :P:P:fun::P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rossignol

Кефите ме. По другите форуми е пълно мъртвило, а тук два поста за няма и четвърт час. :P:P:fun::P:P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Ако да, каква е била диагнозата? Можели ли сте да избегнете аварията?Знам, че темата е тъпа, ама нямам мнение откак съм се регистрирал... :P:P:fun::P:P:P

До сега не, но като гледам какво и става след последния уж ремонт с 20 на 100 разход мисля, че скоро аз ще оставя нея :D:D 2 дни не съм спирал да я човъркам. Може да се избегне - не си давай колата да я ръчка тоя и оня :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net
:P е то пък няма нищо вечно..... само почти вечни хонди :P я раздуй, това s1400 дето го караш да не е предшественика на s2000 ? :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rossignol

:P е то пък няма нищо вечно..... само почти вечни хонди  :P я раздуй, това s1400 дето го караш да не е предшественика на s2000 ?  :fun:

S1400 = Sivic 1.4 :P:P:P карам този сладур от почти година и също не ме е оставял, Марк ми го избра, но му се разлепи тавана, увиснаха му предните прозорци, волана му вие на умряло, каретата му тропат като стадо мустанги, ама върви кат S2000 с мотор 1,4 Редактирано от Rossignol

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

ДА, два пъти.Първият път когато един глиган се натресе в предната броня със 120км/ч и радиатора стана буквално на две части; вторият път когато скъсах ангренажен ремък. :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

:P е то пък няма нищо вечно..... само почти вечни хонди  :P я раздуй, това s1400 дето го караш да не е предшественика на s2000 ?  :fun:

S1400 = Sivic 1.4 :P:P:P карам този сладур от почти година и също не ме е оставял, Марк ми го избра, но му се разлепи тавана, увиснаха му предните прозорци, волана му вие на умряло, каретата му тропат като стадо мустанги, ама върви кат S2000 с мотор 1,4
пише се civic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rossignol

:P е то пък няма нищо вечно..... само почти вечни хонди  :P я раздуй, това s1400 дето го караш да не е предшественика на s2000 ?  :D

S1400 = Sivic 1.4 :P:D:D карам този сладур от почти година и също не ме е оставял, Марк ми го избра, но му се разлепи тавана, увиснаха му предните прозорци, волана му вие на умряло, каретата му тропат като стадо мустанги, ама върви кат S2000 с мотор 1,4
пише се civic
Мислиш, че не знам...? :D:fun: Оооо, знам, знам :P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

ДА, два пъти.Първият път когато един глиган се натресе в предната броня със 120км/ч и радиатора стана буквално на две части; вторият път когато скъсах ангренажен ремък. :)

Поне вкусен ли беше?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Поне вкусен ли беше?

Нямах възможността да си дам експертското мнение на кулинар - ценител :):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

Ако да, каква е била диагнозата? Можели ли сте да избегнете аварията?

Знам, че темата е тъпа, ама нямам мнение откак съм се регистрирал... :):D:P:D:P:D

Според мен, темата не е тъпа :P

Аз бих я разширилк малко, хем ще науча още малко повече за любимата марка :P , която още нямам честта да притежавам :P

При каква повреда на пътя, при която обикновено не е възможно да се кара (или е малко вероятно) сте успели да се приберете на собствен ход?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Всичко се случва. Взе та спря челно ведин камаз. Вече почива в мир.Сега като се пооправя пак CRX ще си взема и пак яко ще яръчкам!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 4u6kata

Всичко се случва. Взе та спря челно ведин камаз. Вече почива в мир.Сега като се пооправя пак CRX ще си взема и пак яко ще яръчкам!!

Хахахахаха ... то не е смешно за катострофата ама на тва твоито му се вика "Зверски Ентосиязам" ..... само така :D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Един път :P като Виктор поради липса на бензин , защо...ами : не погледах дали има бензин :) Също така , не ме е оставяла , но на сивик-а 5г се случвало да загрее при скорост над 120 км/ч лятно време поради развален термостат :D или иначе с по-малка скорост си се движи без да загрява :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

След миене на мотора... един ден палеше и вървеше трудно и с нежелание, а на втория... изгасна в движение, спря и ми каза, че повече няма да пали :) Беше проникнала вода в бубината...Освен това, наскоро ми се скъса шарнира, но на паркинга пред вкъщи, а не знам това, дали се брои за "на път" !? :D

Редактирано от Стефо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Втори Сивик кара майка ми, а сега и аз си купих Акорд, и не са ни оставяли никога. Но виж бащата има Опел Астра. И тая гад мръснааа как ме е прецаквала... :P:P:D:D

И къф е извода: :):D:P . Това е истината.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Междодругото мен също ме е оставяла за 1-2мин след като минах през едни много дълбоки локви с 80-90км/ч.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan

MI ili vsi4ki premal4avate ili sam qko precakan.Imal sam dva crx-a na parviqt my gramna motor a vtoriq ,ot gde li da zapo4na???1-bybina2-bybina3-karea sledva6tite nqkolko sigyrno sa kare i dva 6arnira :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1

мен никога не ме е оставияла старата ми хонда веднъж скъсах ремъка като си я тествах из града 4та-3та със 140 а ремука отдавна е бил за смяна много здрава кола излезе колко юркане видя около 30 000 км ама кат я продавах комресиятя беше 12.8 иначе беше на 160000 по километраж

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

Днес моята самоделка ме остави на пътя и я пребрах до София на въже :shy:(по пътя за Самоков нацелих едно паве и ми потроши колата отдолу, преди 150км смених маслото кастрол РС и го разлях по пътя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Днес моята самоделка ме остави на пътя и я пребрах до София на въже :shy:(по пътя за Самоков нацелих едно паве и ми потроши колата отдолу, преди 150км смених маслото кастрол РС и го разлях по пътя

Егати каръка ;) Толкова грижи, толкова жертви направи за тая кола... ;) Искрено съжалявам бате ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rossignol

Много лошо, и мен много ме кефеше малкия син куршум. Кога ще е отново в движение?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

Когато спечеля oт TOTO-тo следващата година ще е OKтя и сега e в движение но стоя теч 1литар масло за 30secundi не е препорачително да се кара

Редактирано от darcosi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Сори за ;)

Darcosi много съжелявам за теб. Ебати гадното. ;) Дано нищо друго и няма , че ще ме е яд много.

Ето и нещо смешно след тъжното да се посмееем

.....един глиган се натресе в предната броня със 120км/ч.....

ADH , това е било яко глиган с 120 км в час напрао.... :shy:;);););););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan

Mda kakto ve4e spomenax o4akvam sledva6tite pati i te estestveno ne zakasnqxa!!!Prekasva,trydno pali-a mineli 2000-2500 oborota ne si stapva na gymite (a nai gadnoto e 4e nqmam i ideq kakvo e stanalo).NAPRAVO NZ VE4E VZE DA MI PISVA :shy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Февруари, баш когато честваха В.Левски, си пълзях нагоре по Раковски и на 5м от светофара горе до Невски скорости - йок. Оказа че долната помпа на съединителя сдала багажа, и течността изтекла. Стара кола, случва се. !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен ме е оставял ЦРХ-а заради бензин, понеже го източиха ;)Старата 4 генерация, заради спукана дистрибуторна капачка ( в дъжд ) :)Акорда и стария рекс никога не са ме оставяли ( слаб акумулатор не се брои !!! )

Редактирано от tazzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

опита се да ме остави като ми привърши бензина , но аз пъргаво превключих на газ ( която също беше на изпарения ) и се прибрах от девня !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да.Бубина в следствие на счупена лула на свещ след експертна диагностика в един известен сервиз.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгоряла бобина !!! единствения път дето се пребрах на дърпане

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече 3-ти месец не слизам от мойта красавица и НИТО ВЕДНЪЖ не ме е оставяла на пътя за каквото и да било.Навъртам около 1000км месечно и мога само да си пожелая а и не само на мене а и на всички собственици на марката много безгрижни и безаварийни километри по "прашния път който няма край..." :fun: !!! :fun::worthy::love:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от 1993г до сега нито една хонда ме не е оставяла на пътя,ама пасата ме остави на връщане от морето миналата седмица

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оставяла ме е,ама аз съм си за дърво не тя.Писах тук-таме че имам лампа на таблото за липса на бензин ма неще и неще тая лампа да просветне.Явно е изгоряла.Та надувам си аз по маршрута Банкя-Божурище,стрелката отдавна беше на положение-бая след червеното и на 4-5-ти кръг почна да придърпва на около 400-500 метра преди бензиностанията.Викам айдеее-ще бутаме,изкара 490 метра !!! и спря на 10 метра преди колонката :worthy:.Ония бензинджийте ебаси келешите,седят и ме гледат и никой не ебава да дойде да ме побутне да стигна.За късмет имах туба в багажника,отидох сипах 4 литра,минах 10-те метра до колонката и заредих както трябва :fun:.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2 -пъти ми прибираха VTR-ра с бус

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...