Jump to content
Guest Restless

5та генерация автоматик

Recommended Posts

Guest Restless

аз пък се интересувам за прехода МТ -> AT какво е нужно :plane:. Доколкото бях чел - скоростната кутия+компа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз карам такава 5г автоматик само че д15б2 значи освен скоростната кутия и съединителя най-вероятно ще ти трябва и ECU (ако някой не се навие да настройва това от автоматика ако може) и може би ново табло (за последното не съм сигурен моето показва на коя скорост си в момента не знам дали може да се изключи).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Карам Акорд-6 автоматик . Интересувал съм се (от любопитство ) какво е общото в спецификациите в зависимост от АТ или МТ . Ще се изненадъте колко малко общи компоненти имат. Моят съвет към първите двама е ---спестете си нерви и пари и просто си разменете автомобилите. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами и аз взех да се разобеждавам вече голяма ще е хамалогията аз автоматик нема да карам таи или иначе колата така или иначе за продаване ще се внася просто като автоматик нема продаване. Седи тва купе пак имам и един хеч като донор и за това си мислех че може да ги вратна ма нема да се занимавам май.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има много неща за които не се сещате :) Забравете го тоя суап :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ceco_accord

ЛОРДЕ - я дай повече подробности за тоа авто 5 купе щом ще го слагаш на сергията . Имай предвид че който веднъж е опитал автомат - връщане назад няма . В БГ вече по-често се срещат а и мързеливците нарастват :) пък и си е дамска екипировка - тъй че пазарец има :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...