automotive 0 #1 Публикувано 18 Ноември, 2007 Значи да попитам сложих си нормално газово на Д15Б2 още е гаранционно преди 4 месеца го сложих .Има ли опция да се преправи на газов инжекцион и пак ли ще ми струва толкова пари ???Защото извън града до 110 км ми гори сега 7.5 газ а в града 13 .Смятам че ако му набия газовия инжекцион разхода ще падне поне с литър два ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bat'koko #2 Отговорено 18 Ноември, 2007 От всичко което са ти монтирали до сега може да се използува само бутилката и тръбата до изпаритела.Всичко друго е съвсем различно и три пъти по-скъпо.Иначе за разхода,моята гореше 10-11 бензин сега гори 11-12 газ и върви по същия начин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #3 Отговорено 18 Ноември, 2007 (Редактирано) Значи да попитам сложих си нормално газово на Д15Б2 още е гаранционно преди 4 месеца го сложих .Има ли опция да се преправи на газов инжекцион и пак ли ще ми струва толкова пари ???Защото извън града до 110 км ми гори сега 7.5 газ а в града 13 .Смятам че ако му набия газовия инжекцион разхода ще падне поне с литър два ?...и според мен има нужда от настройка ... на мен ми гореше под 10/100 газ в София , същия двигател. Естествено с икономично каране ... П.П. Освен това съм чувал ,че предимството на газовия инжекцион ,пред обикновена добре настроена газова уредба ... е малко по-добро вървено , почти като на бенз , с незначително по-нисък разход Редактирано 18 Ноември, 2007 от chavdu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #4 Отговорено 18 Ноември, 2007 (Редактирано) За да не цапам с нова тема, ако колегата не се сърди може ли да питам и аз нещо.Става дума за метановите уредби. чувал съм че и при тях има чист метан и мвтанов инжекцион. Някои може ли да разясни малко за тоя метанов инжекцион и евентуално да го сравни като представяне с газовия такъв: - пари които струва, разход на гориво, мощност и вървене на колата. Благодаря! Редактирано 18 Ноември, 2007 от zarrick Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djiga 0 #5 Отговорено 25 Ноември, 2007 Какво стана с този проблем 13 градско?Давайте съвети че и аз го имам същия със D15B2.Да не говорим че зимата качва на 16.Майстори,настройки,не става работа.А извън градско пада на 7.5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chavdu #6 Отговорено 25 Ноември, 2007 Какво стана с този проблем 13 градско?Давайте съвети че и аз го имам същия със D15B2.Да не говорим че зимата качва на 16.Майстори,настройки,не става работа.А извън градско пада на 7.5 не мой да не мой ... трябва да има сбъркано нещо ... или си голям рейсър . А на бенз как харчи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове