Jump to content
automotive

Газов инжекцион

Recommended Posts

Значи да попитам сложих си нормално газово на Д15Б2 още е гаранционно преди 4 месеца го сложих .Има ли опция да се преправи на газов инжекцион и пак ли ще ми струва толкова пари ???Защото извън града до 110 км ми гори сега 7.5 газ а в града 13 .Смятам че ако му набия газовия инжекцион разхода ще падне поне с литър два ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat'koko

От всичко което са ти монтирали до сега може да се използува само бутилката и тръбата до изпаритела.Всичко друго е съвсем различно и три пъти по-скъпо.Иначе за разхода,моята гореше 10-11 бензин сега гори 11-12 газ и върви по същия начин

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи да попитам сложих си нормално газово на Д15Б2 още е гаранционно преди 4 месеца го сложих .Има ли опция да се преправи на газов инжекцион и пак ли ще ми струва толкова пари ???Защото извън града до 110 км ми гори сега 7.5 газ а в града 13 .Смятам че ако му набия газовия инжекцион разхода ще падне поне с литър два ?

...и според мен има нужда от настройка ... на мен ми гореше под 10/100 газ в София , същия двигател. Естествено с икономично каране ...:angry: П.П. Освен това съм чувал ,че предимството на газовия инжекцион ,пред обикновена добре настроена газова уредба ... е малко по-добро вървено , почти като на бенз , с незначително по-нисък разход :dunno: Редактирано от chavdu

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да не цапам с нова тема, ако колегата не се сърди може ли да питам и аз нещо.Става дума за метановите уредби. чувал съм че и при тях има чист метан и мвтанов инжекцион. Някои може ли да разясни малко за тоя метанов инжекцион и евентуално да го сравни като представяне с газовия такъв: - пари които струва, разход на гориво, мощност и вървене на колата. Благодаря!

Редактирано от zarrick

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво стана с този проблем 13 градско?Давайте съвети че и аз го имам същия със D15B2.Да не говорим че зимата качва на 16.Майстори,настройки,не става работа.А извън градско пада на 7.5 :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chavdu

Какво стана с този проблем 13 градско?Давайте съвети че и аз го имам същия със D15B2.Да не говорим че зимата качва на 16.Майстори,настройки,не става работа.А извън градско пада на 7.5 :)

не мой да не мой ... трябва да има сбъркано нещо ... или си голям рейсър . А на бенз как харчи ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...