Stefan Lalev 2 #1 Публикувано 18 Ноември, 2007 (Редактирано) Първо искам да кажа здрасти на всички!От скоро си щъкам из Варна с н Редактирано 18 Ноември, 2007 от Stefan Lalev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #2 Отговорено 18 Ноември, 2007 това пежо не трябва да ти е проблем,то тежи сигурно 2000кг особено с метана.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #3 Отговорено 18 Ноември, 2007 Малко заводски данни :Сивик: http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/4381.html Пежо: http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/8791.html Според мен, ако му вземеш старта, си ти... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #4 Отговорено 18 Ноември, 2007 Малко заводски данни :Сивик: http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/4381.html Пежо: http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/8791.html Според мен, ако му вземеш старта, си ти......тия каталожни данни за сивика са много странни 10.6с. до 100км/ч ,че то моята 1.3 ги доближава не вярвам 125 коня да е толкова бавен предполагам,че минимум за 9с. ще стигне 100 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #5 Отговорено 18 Ноември, 2007 ...тия каталожни данни за сивика са много странни 10.6с. до 100км/ч ,че то моята 1.3 ги доближава не вярвам 125 коня да е толкова бавен предполагам,че минимум за 9с. ще стигне 100теглото гледай.Общо взето ще е на кантар, защото Пежото като че ли е маалко по-добро като к.с./кг, а и НМ/кгКойто вземе старта ще спечели сигурно :~) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Lalev 2 #6 Отговорено 18 Ноември, 2007 (Редактирано) Ами аз съм го засичал сивика за 8сек дигам 100 с още един 4овек това над 10 е глупост Редактирано 18 Ноември, 2007 от Stefan Lalev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Lalev 2 #7 Отговорено 18 Ноември, 2007 аа и моят сивик не е този от линка а този http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/4377.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mastorpetko 0 #8 Отговорено 18 Ноември, 2007 Ами аз съм го засичал сивика за 8сек дигам 100 с още един 4овек това над 10 е глупост Остава да си засечеш и километража някъде и ще е супер Мисля, че за времена около 8 секунди ти трябват доста хубави гуми и поне 150 к.с. под предния капак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #9 Отговорено 18 Ноември, 2007 Ами аз съм го засичал сивика за 8сек дигам 100 с още един 4овек това над 10 е глупост Остава да си засечеш и километража някъде и ще е супер Мисля, че за времена около 8 секунди ти трябват доста хубави гуми и поне 150 к.с. под предния капак.Не съм съгласен с теб ама въобще! Нещо май не си наясно с нещата?Има много коли от форума , които не са с 150к.с под капака и дават дори по 7 сек от 0-100км.Аз с мойта тъпа икономика от фабрични 10,1, ги смъкнах на 7,8сек/0-100км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Lalev 2 #10 Отговорено 18 Ноември, 2007 Ако искаш мога да ти покажа че ги правя за 8сек а мисля 4е и с малко промени мога да мина и под 8/даже съм сигурен/ а за предните гуми GoodYear 185/50/15 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Lalev #11 Отговорено 19 Ноември, 2007 (Редактирано) не го засичах аз а един приятел който стоеше до мен самнява ме да има грешка но нзн все пак а и в този сайт мисля 4е нещо не е в час ето това е точно моят сивик http://www.hondaworld.ru/honda_civic_103.htm тук пише 4е 0-100 е 8.7секи друго да ви питам малко нахален ставам но все пак щото много съм се надъхал да си взема колектори 4-1 и интейк ще се усетя ли разлика в вървенето или няма смисъл да си давам паричките и с 1 сек дали ще смъкна до 100 ако ги сложа тези неща мс за отговорите in advance Редактирано 19 Ноември, 2007 от Stefan Lalev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest misho #12 Отговорено 19 Ноември, 2007 Незнам каква разлика очакваш? От колекторите има смисъл и ефект, повече от това което ще допринесе филтъра, но мисля че темата доста се отклонява вече, так че ползвай търсачката.Има го дискутирано н.....-пъти вече! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Lalev 2 #13 Отговорено 20 Ноември, 2007 Ще те послушам колега и ще сложа 195 хем ще е малко по стабилна но 55 ми се струват високи мисля да сложа 195/50/15.А иначе може някой път да се видим в варна на по биричка да ти видя и твоя сивик Иначе не споря 4е е точно 8сек може ,даже най вероятно притреперва ръката и по бързо натиска коп4ето на хронометъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iskren 2 #14 Отговорено 21 Ноември, 2007 какво стана с това пежо би ли го вече или още не си ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #15 Отговорено 21 Ноември, 2007 ..Въпрос - на 2-ра или на 3-та ги правиш 100?според мен тук се крие отговорът на въпроса аз например правя 95-6-7 на втора.. почти 100 и ги правя за около 9 сек,но виж ако засека с G-tech ще трябва да включа и трета и сигурно ще ударя десятката. п.п. наистина кво стана с тва пежо дръпнахте ли се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Lalev 2 #16 Отговорено 21 Ноември, 2007 Сега тая седмица като се прибера на Шумен ще се пуснем и ще пиша какво е станало даже ще помоля един приятел да дойде да снима Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #17 Отговорено 22 Ноември, 2007 Сега тая седмица като се прибера на Шумен ще се пуснем и ще пиша какво е станало даже ще помоля един приятел да дойде да снима !!!Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #18 Отговорено 5 Декември, 2007 хайде не се ли пуснахте ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Devil_RX 1 #19 Отговорено 6 Декември, 2007 Ако говориш за Акорда в Шумен не е 170 к.с. а е 158. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #20 Отговорено 6 Декември, 2007 Ако искаш мога да ти покажа че ги правя за 8сек а мисля 4е и с малко промени мога да мина и под 8/даже съм сигурен/ а за предните гуми GoodYear 185/50/15 пич трудно ще ги направиш 8сек.наистина не ти е верен километража,аз имам прелюд 3г.2.0 16 137 магарета на 1150кг. и докато си беше заводски сам го засичал на 8,6 и тва е с 16-ки,може да си сверим и двамата часовниците горе на лукойла,обикновенно всяка вечер има хора там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Lalev 2 #21 Отговорено 7 Декември, 2007 Точно за теб говорих мисля че като се видяхме в Шумен останах с спомен че е 170кончета Иначе doggy готов съм да се пробваме само да се поосвободя че едни заверки сега изпити наче тоя с пежото се оказа един голям СМЕШНИК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове